Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Craft fotbollskläder med tryck

Designa dina egna Craft fotbollskläder med tryck i häftig design

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Craft fotbollskläder med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya Craft fotbollskläder till ert lag?

Vad är snyggare än matchande fotbollskläder? Nej det är inte mycket som känns bättre än att matcha snygga kläder med varandra och det är just det som vi på Sportmonda vill hjälpa er med.

Craft fotbollströjor med tryck
Se priser och utbud

På vår design sida kan ni enkelt designa snygga och unika sätt för just ert lag, ni kan välja massor av olika typsnitt och ännu fler färger. Vi har många olika grund designer som ni kan välja att börja med och sedan lägga till och ta bort sånt som ni känner passar eller inte passar er smak. Ni kan forma dessa kläder så dom ser ut exakt så som ni vill. Ni kan lägga till hur många sponsorer och loggor som får plats och välja ett snyggt typsnitt som passar er smak och stil. Vi vill att dessa kläder ska passa alla och det är därför vi har de flesta storlekar och mått. Vi har en snabb leveranstid så ni aldrig mer behöver spela en match utan era Craft fotbollskläder.

Vi trycker allt själva

För att vi ska kunna garantera att ni får kläder av hög kvalitet men också ett pris som känns rimligt har vi valt att inte skicka kläderna till ett annat företag som trycker åt oss utan vi gör det helt själva för att det ska gå så smidigt som möjligt. Om det är så att ni behöver lägga till något efter ni har skickat in beställningen så ska det snabbt gå att åtgärda och just därför trycker vi allt själva för att vi ska slippa spela någon mellan part som ska föra önskemål vidare till ett tredje företag.

Craft fotbollströjor
Se priser och utbud

Det ska inte vara något strul eller krångel och just därför ska ni välja oss. Hela processen är enkel, allt börjar med att ni designar kläder som faller er i smaken och under tiden ni designar kommer ni se hur mycket det kommer kosta så det tillkommer inga dolda avgifter. När ni klickat på beställ kommer vi höra av oss inom 24 timmar där vi ber er gå igenom beställningen igen så inget är fel eller saknas. Därefter startar vi tryckningen och sedan levererar vi era kläder inom 14 dagar efter ni trycker på beställ knappen.

Bara fantasin sätter stopp för dina Craft fotbollskläder

När ni designar har ni ett hav av möjligheter och det är bara fantasin som sätter stopp för hur era kläder ska se ut. Ni kan välja att kombinera hur många färger som helst och lägga till er egen logga på kläderna, om ni väljer att lägga till vår logga på kläderna får ni beställningen för halva priset. Ni kan även lägga till era sponsorer och skriva era namn på kläderna och varför inte ha ett annorlunda typsnitt för det.

Som sagt det finns hur många möjligheter som helst och vi vill inte sätta stopp för era visioner. Ni kan få kläderna att se ut exakt som ni vill och vi hjälper mer än gärna till med idéer om ni känner att det tar stopp, var inte blyga utan hör av er till oss så hjälper vi till med att komma med massa idéer.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)