Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Craft matchställ med tryck

Designa ditt eget Craft matchställ med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Craft matchställ med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya Craft matchställ till ditt lag?

Matchställ från Craft
Starta din design

Under 2018 tecknade vi ett avtal med Craft för att sälja sina matchställ. Det betyder att du idag har tillgång till de coolaste Craft matchställ. Naturligtvis trycka vi namn, nummer, logotyper etc. på dem.

Vårt sortiment av Craft klubbkläder är stort. Hos oss kan du till exempel köp matchtröjor, träningskläder, lopartröjor och mer. Kort sagt, alla kläder som din klubb kan behöva.

Matchställ med tryck från Craft

Craft Matchställ med tryck
Starta din design

Som med alla våra andra klubbkläder kan du också få exakt det tryck du vill ha på Craft-kläderna. Om du letar efter Craft matchställ kan du använda vår “designer” för att välja mellan många olika färger och tryck.

För andra typer av klubbkläder, t.ex. träningsset, kan du se vårt urval genom att välja från menyn längst upp. Beställningen och beskrivningen av önskat tryck kan göras genom att skriva oss ett e-mail till forsalj@sportmonda.se. Du kan också skicka oss alla logotyper för tryck på samma e-mail.

När vi har fått all information och filer från dig ser vi alltid till att du får en skiss (tillsammans med orderbekräftelsen) för slutgodkännande innan vi börjar trycka tröjorna. Sådan säkerställer vi att inga missförstånd uppstår och att du får exakt vad du vill.

Hög kvalitet och en fascinerande historia

Craft Matchställ Sponsor
Starta din design

Ursprungligen från Sverige utvecklades Craft från omkring 1973, men det var inte förrän 1977 som Craft-kläder började produceras och marknadsförs som ett självständigt varumärke.

Craft utvecklades från början med ett tydligt syfte - att ge bästa prestanda och svetttransporter som en idrottsman (eller kvinna) kunde önska sig.

Under många år fokuserade Craft på skidåkning och löp blev därefter ett viktigt fokusområde. Många känner också till Crafts goda kvalitet från dessa sporter, men senare har Craft börjat fokusera på sportkläder för alla typer av sporter. Därför kan du idag för alla typer av Craft matchställ - både vad du använder på fältet, men också före och efter träning eller match.

Inom området cykling har stora professionella cykelteam nyligen sett ridning Craft cykelkläder. Detta inkluderar Team Saxo Bank och Leopard Trek. Därför, när Carlos Sastre och Andy Schleck vann Tour de France 2008 och 2010, hände det också i Craft cykelkläder.

Under de senaste åren har Craft gjort ett stort inträde i professionell fotboll och handboll. Det har bland annat har inneburit att stora europeiska klubbar har börjat spela i Craft matchställ. Detta involverar IFK Göteborg, Hammarby IF och det svenska handbollslaget.

Om du är intresserad av att läsa mer om Craft historia kan du göra det här: https://www.craftsportswear.com/sv/historia/

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)