Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Designa egna fotbollströjor

Designa egna fotbollströjor på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Designa egna fotbollströjor

Exempel från våra kunder

Behöver du designa egna fotbollströjor till ditt lag?

Har dina gamla lagkläder blivit slitna? Eller har du startat ett nytt lag och vill skilja ut dig från mängden på fotbollsplanen? Designa då fotbollströjor med eget namn och nummer hos oss. Vi har för närvarande 14 olika grunddesigner att välja mellan och i genomsnitt har varje tröja mer än 7 olika färgalternativ. Så det är alltså möjligt att sätta samman exakt det du önskar dig.

Designa egna fotbollströjor med tryck
Starta din design

Vi har sålt fotbollströjor med tryck sedan 2013 och har under den tiden byggt upp massor av erfarenhet. Det är även den erfarenheten vi har använt oss av när du ser vår lagklädesdesign. Här hittar du t.ex. enbart matchställ som är sammansatta av delar som passar bra ihop visuellt. Du hittar alltså inte en röd tröja med rosa shorts, då vi vill göra det så överskådligt som möjligt att hitta det set du vill ha. På alla våra uppsättningar kan man få exakt det namn och nummer man vill ha på tröjan, och det är lätt att välja ett annat färgtryck eller typsnitt om man så önskar.

Designa fotbollströjor med egen sponsor och klubblogotyp

Du har säkert redan en bra idé om hur dina nya fotbollströjor till laget ska se ut. Kanske har du hämtat inspiration från ditt favoritfotbollslag? Vi känner väl till detta, man vill ju skilja ut sig från de andra och ha lagkläder som får de andra att avundas. Enligt vår erfarenhet blir fotbollströjor med tryck klart coolast med egen sponsor, klubblogotyp samt namn och nummer på tröjan. Särskilt en sponsor ger ett klart signalvärde till andra lag.

Vi har ingen sponsor - vad är alternativen?

Hos Sportmonda har vi utvecklat en guide till lag som behöver ekonomisk hjälp. Guiden heter Söka sponsring till ditt idrottslag och hjälper bl.a. till med hur du ska skriva till företag. Hitta guiden här och läs de olika tipsen. Du kan även ha den turen att ett företag har anmält sig till vårt sponsorkoncept, vilket ger laget möjligheten att få sina lagkläder 25 % billigare hos oss. Detta gäller ofta under en begränsad period så följ oss på Facebook, andra sociala kanaler eller anmäl dig för vårt nyhetsbrev. Vi annonserar löpande när det finns några möjligheter.

Designa fotbollströjor till företagsfotboll

Designa fotbollströjor till företagsfotboll
Starta din design

Saknar ditt företagslag fotbollströjor till en turnering eller till ett företagsevent? I så fall kan vi hjälpa er med att designa era fotbollströjor. Vi har levererat till många av de stora företagen i Sverige och hjälper gärna till med att välja rätt design till ditt företag. Normalt är vår leveranstid till företag 14 dagar, men om du behöver tröjorna snabbare, kontakta gärna oss. Som regel har vi några modeller på lager som vi kan leverera snabbare.

En sak att vara uppmärksam på när man beställer tröjor är trycket. Din företagslogotyp ska helst skickas till oss i antingen .eps, .svg eller .ai format, eftersom detta ger bäst tryckningsresultatet. Det är som regel en marknadsavdelning, en extern designer/reklambyrå eller liknande som ligger inne med detta. Om det inte är möjligt att få fram logotypen i ett av dessa format, skicka den gärna som .jpg eller .png i hög upplösning till oss - det kan vi också använda. Vi kan alltid hjälpa dig när du ska designa dina fotbollströjor.

Designa egen fotbollströja för barn

Designa egen fotbollströja för barn
Starta din design

Vi har levererat fotbollströjor till barn över hela landet. Vi får ofta höra att det är svårt att bedöma barntröjors storlekar. Yngre barn växer väldigt snabbt. Därför kan det vara svårt att bedöma vilken storlek man ska välja till nästa laguppsättning. Ett bra tips är att alltid beställa i en storlek större än vad de har nu. På det sättet garanterar man att det passar minst i ett och ett halvt år till. Lagkläder slits också efter 2 år om de används både till matcher om sommaren och vintern en gång i veckan.

Tvätt av sporttröjor

Kom även ihåg att alltid tvätta dina nya fotbollströjor på högst 30 grader eftersom trycket på tröjan annars snabbt slits. Det är också bra att undvika sköljmedel då detta sliter på kläderna. Luktar kläderna mögel kan du använda exempelvis Rodalon Sporttvätt för att få bort lukten från kläderna. Rodalon Sporttvätt dödar bakterier, det bleker inte, och kan även användas till både sko, sportkläder och annan sportutrustning. Köp det i ett varuhus, som t.ex. ICA. Undgå i övrigt även torktumlande av kläderna eftersom detta är den värsta fienden mot tryck på kläder.

Designa egna långärmade dräkter

Designa egna långärmade dräkter
Starta din design

När du ska ha fotbollströjor är det alltid viktigt att höra med varje enskild spelare eller hela laget om de vill ha korta eller långa ärmar på sina tröjor. Många spelare har olika preferenser, vilket man även ser i den professionella världen. Det kan finnas flera orsaker till detta. Vissa känner att de håller värmen bättre och mår bättre med långa ärmar. Andra spelare som t.ex. folk som spelar på konstgräs vill gärna undvika hudavskrapningar och då skyddar långa ärmar armbågar och armar bättre.

Designa fotbollströjor till din fotbollsklubb

Om din klubb behöver en ny uppsättning lagkläder får du gärna skriva till oss för att höra vilka alternativ som finns. Vi kan erbjuda allt från ett klubbavtal till enskilda leveranser. Vi har levererat till många småklubbar i Sverige, som har haft god nytta av den stora designfrihet man får hos oss. Ett klubbavtal kan innehålla din klubbs egen privata kollektion, som du antingen själv väljer eller vi kan välja för dig. Genom ett klubbavtal kan du även få rabatter när du handlar hos oss.

Alla klubbar är olika och har diverse krav på sina fotbollströjor. Skriv därför gärna till oss så snabbt som möjligt så vi kan hitta den bästa lösningen till just din klubb.

Få hjälp när du ska designa fotbollströjor

Sportmonda har levererat fotbollströjor med egen design i flera år och har stor erfarenhet av tryck på spelardräkter. Skriv gärna ett mejl till oss om du vill ha hjälp med design för din nästa uppsättning lagkläder. Du kan även använda vår webbplats till att designa, där vi har gjort processen mycket enkel: Börja med att designa dina egna lagkläder och skicka det till oss via vår webbplats. Vi skickar därefter en offert till dig via mejl. Så snart detta är godkänt av dig ska du bara skicka spelarlista, storlekar, klubblogotyper och eventuell sponsorlogotyp till oss. När detta är gjort skapar vi en grafisk skiss av plagget och en orderbekräftelse. När du har godkänt detta sätter vi igång produktionen.

Kläderna görs in-house i vår produktion, där vi kontrollerar att alla detaljer är på plats och där vi själva trycker plaggen. När allt är färdigproducerat packar vi kläderna och skickar dem till er. Du kan förvänta dig att få din leverans inom 14 dagar. Vi arbetar konstant på att göra det så lätt som möjligt att beställa en matchställ.

Om du har några förslag på förbättringar mottar vi gärna din feedback.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)