Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Designa egna matchkläder med tryck för lag

Designa egna matchkläder på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Designa egna matchkläder med tryck för lag

Exempel från våra kunder

Behöver du designa egna matchkläder till ditt lag?

Har ni tröttnat på att ha likadana kläder som många av dom andra lagen, då är det dags för er att börja designa era egna matchkläder Vi på Sportmonda är specialiserade på att ge just ditt lag ett matchställ som ni kommer bli nöjda med.

Designa matchkläder med tryck
Se priser och utbud

Det ska vara enkelt att designa matchkläder

Vår vision är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att designa snygga matchkläder. Du kan enkelt välja en grunddesign som ni gillar och sedan kan nu ändra den så att den ser ut exakte så som ni själva vill. Behöver ni hjälp med att designa ska ni läsa vidare då vi kort kommer gå igenom steg för steg längre ner.

Om det är så att ni känner att ni ändå inte får till det så tveka inte att höra av er till oss så kan vi hjälpa till att ta fram en skiss till er som vi tror kommer passa just ert lag. Vår leveranstid är kort för att ni aldrig längre ska behöva åka på en match utan era snygga ställ. Därför är vår leveranstid på endast cirka 14 dagar.

Steg för steg - beställ och designa matchkläder

Först väljer ni vad det är ni vill designa, ni kan välja matchställ, träningssätt eller löpartröjor. När ni valt vad det är ni vill designa så är det bara sätta igång, välj en snygg grunddesign som ni gillar och sedan väljer ni vilken färg ni vill ha om ni vill lägga till strumpor till exempel. Välj sedan vilka tryck ni vill ha med och vilket typsnitt ni vill ha. Bläddra ner lite och välj den färg ni vill ha på trycket och kolla om det är något mer som ni vill tillägga.

beställ och designa matchkläder
Se priser och utbud

Om ni väljer att lägga till tryck på shortsen eller om ni vill ha med er egen logga så kommer ni få skicka loggan i ett mail till oss. Sista steget är att lägga till om ni har några sponsorer som ska vara med på matchkläderna, här kan ni även lägga till vår logga och då får ni 40% rabatt. Dessa loggor skickar ni även till oss på mail. Sedan är det bara klicka på beställ.

Fördelen med att välja oss

Anledningen till varför ni ska välja oss är enkelt. Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Vi fokuserar på att göra ett bra jobb till ett rimligt pris. För att vi ska kunna garantera att ni ska få högsta kvalitet på era matchställ har vi själva testat kläderna och trycket.

Vi vill även ta bort så mycket väntan som möjligt för er och det är därför vi trycker allt själva för att slippa blanda in en tredje part vilket bara gör det krångligt ifall ni vill ändra något efter att ni har lagt beställningen eller om ni vill komplettera något som ni glömt att lägga till innan ni lade beställningen. De företag vi samarbetar med har vi noggrant valt ut så dom klarar av det som vi lovar våra kunder. Sammanfattningsvis får ni snygga kläder som är helt unika.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)