Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Designa matchställ med tryck på 5 minuter

Designa ditt eget matchställ till ditt lag - proffsigt och trevligt

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Designa matchställ med tryck på 5 minuter

Exempel från våra kunder

Behöver du designa nya matchställ med tryck?

Alla lag behöver ett eget matchställ, både för match och för träning. Självklart är det också viktigt att dessa sticker ut så att alla kan känna igen just ditt lag. Det är därför vi gör det möjligt för dig och ditt lag att designa ert alldeles egna matchställ!

fotbollströjor med eget tryck
Starta din design

Endast fantasin sätter gränser för design av matchställ

Det finns ingen gräns för vad du kan designa med vår tjänst. Du kan fritt kombinera tröjor, byxor och strumpor samt ändra deras design för att passa just ditt lag. Självklart behöver du inte heller vara en design expert för att designa ditt eget matchställ. Vårt verktyg gör det enkelt att skapa något riktigt snyggt. Du kan också utgå från att det inte finns några begränsningar på vilket tryck du kan få. Om du kan designa det, kan vi trycka det. Vi hjälper dig att designa matchställ som både du och ditt lag kan vara stolta över.

Viktigt att synas

Självklart är det viktigaste att ditt lag spelar bra men det är minst lika viktigt att ni ser bra ut och att folk kan känna igen er. Med ett snyggt matchställ blir det mycket enklare att bygga upp en publik som följer just ert lag och det blir mycket lättare att locka sponsorer. Självklart kan vi hjälpa dig att trycka din sponsors märke på ditt matchställ, det är bara att lägga in det i designen.

Idag finns det hundratals lag inom alla sporter som alla är riktigt duktiga och som kämpar för att få sin chans att synas. Därför behöver ni något som gör att ni skiljer er från mängden. Därför behöver ni designa matchställ som är helt unikt för ert lag.

Designa matchställ till bra priser

fotbollsset med eget tryck
Starta din design

Självklart kan vi inte erbjuda detta gratis men vi tycker inte att pengar ska begränsa ett lags möjligheter. Därför jobbar vi hårt för att hålla nere våra priser så att alla ska har råd att designa ett riktigt snyggt matchställ. Vi är därför stolta över att kunna säga att vi erbjuder ett av de bästa priserna i branschen, samtidigt som våra matchställ har en oöverträffad kvalité. Vi kan garantera att ni inte kommer bli missnöjda om ni väljer att designa ert matchställ med oss.

40% sponsorrabatt

För närvarande erbjuder vi 40% rabatt om du väljer att ha Sportmonda-logotypen på dina kläder som sponsortryck.

Därför hoppas vi att fler lag har råd att designa en fantastisk matchställ. Vi tycker att detta är rätt, eftersom vi måste ha mer vackra matchställ på planerna.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)