Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Designa egna matchtröjor

Designa dina egna matchtröjor med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Designa egna matchtröjor

Exempel från våra kunder

Behöver du designa nya matchtröjor till ert lag?

Det är mycket som behövs för att ditt lag ska lyckas. Ni måste först och främst öva och bli duktiga inom er sport. Tyvärr är detta sällan allt som behövs. För att ni verkligen ska lyckas behöver ni också sponsorer, fans och mycket annat som inte nödvändigtvis har med sporten att göra. Det är detta många lag misslyckas med och det är med detta som vi kan hjälpa er.

designa egna matchtröjor med eget tryck
Se priser och utbud

Designa din egen matchtröja

Med en egendesignad matchtröja kommer ditt lag att sticka ut. Ni kommer inte bara vara ännu ett lag i mängden, ni kommer vara unika och det kan locka sponsorer. Med hjälp av våra designverktyg kan ni till exempel lätt lägga in era sponsorers loggor på era tröjor eller skapa era egna tryck. Det fantastiska är att med dagens teknik finns det inte längre några gränser för vad vi kan trycka. Om du kan designa det kan vi trycka det.

Självklart måste ni också spela bra för att kunna locka sponsorer men en spelartröja kan faktiskt hjälpa lite med det också.

Öka moralen med fina matchtröjor

designa egna matchtröjor
Se priser och utbud

När det gått dåligt för ett lag under en längre tid sjunker moralen snabbt. Ett sammanhållet lag som samarbetar kommer alltid att lyckas bättre och att alla får en snygg matchtröja som matchar kan verkligen höja moralen. Vi säger inte att våra matchtröjor får ditt lag att spela bättre men vi säger att de kan hjälpa till.

Designa egna matchtröjor i hög kvalité

Vi vet att matcher ofta kan bli tuffa och att era matchtröjor måste klara en hel del. Därför fokuserar vi alltid på kvalitén när vi skapar din matchtröja, både i materialet och trycket. När du designar en matchtröja med oss får du en tröja som är gjord för att klara allt vad en match kan innebära. Självklart går den också utmärkt att tvätta utan att trycket försvinner.

Många företag som låter dig designa egna matchtröjor av hög kvalité höjer också sina priser. Vi har valt att inte göra det. Vi vill att så många lag som möjligt ska få en möjlighet att lyckas, inte bara laget med mycket pengar. Därför jobbar vi alltid hårt för att kunna leverera tröjor med fint tryck, av hög kvalité och till ett bra pris.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)