Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Egendesignade fotbollströjor för lag

Vacker egendesignade fotbollströjor till ditt lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Egendesignade fotbollströjor för lag

Exempel från våra kunder

Behöver du nya egendesignade fotbollströjor till ditt lag?

Vi är specialiserade på att hjälpa er få dom tröjor som ert lag förtjänar. Vårt utbud är mycket stort för att ni ska få just den designen som passar just ert lag.

egendesignade fotbollströjor
Starta din design

Egendesignade fotbollströjor i bra kvalität

Vår högsta prioritet är att ge er hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Vår vision är att det ska vara så enkelt som möjligt att designa tröjor som passar just er, även om ni är en liten klubb med några få medlemmar eller om ni har flera hundra medlemmar.

Det är väldigt enkelt att designa tröjor på vår hemsida men känner ni att det tar för lång tid kan ni kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en skiss som vi tror ni kommer gilla. Ni behöver inte oroa er att ni är för sent ute med era beställningar för vår leveranstid är så pass kort som endast 14 dagar. Det som beställs hos oss trycks alltid av oss själva för att vi ska slippa blanda in en tredje part samt att det gör att kvalitén alltid är hög och ni behöver inte vänta en massa onödiga dagar för att något annat företag ska trycka åt oss.

Vad är fördelen med egendesignade fotbollströjor?

För det första finns det ingen som helst risk att något annat lag har samma kläder som er men ni blir också igenkända av publiken så fort dom får syn på era tröjor. Vi har många olika tryck och ännu fler kombinationer av färger, placeringar av tryck, typsnitt med mera. Det är inte alltid lätt att veta hur man ska göra för att publiken ska känna igen er. Något man kan tänka på är att blanda två olika färger som sällan blandas eller testa blanda fler än två färger, kanske tre fyra olika färger.

Skapa dina egendesignade fotbollströjor med tryck
Starta din design

Placeringen av trycken eller kanske typsnitten kan vara det lilla extra som gör att ni sticker ut ännu mer. Våra tröjor finns med 4 till 20 olika kombinationer och vi har redan fördesignade tröjor som gör det ännu enklare att få ihop snygga tröjor till ert lag. Kom ihåg att dessa tröjor kommer hjälpa er att lätt känna igen varandra på planen såväl som publiken kommer se er väldigt tydligt från läktaren.

Vår vision

Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att designa snygga tröjor. Vi vill att ni ska få tröjor av hög kvalitet till ett bra pris och det är därför vi själva har testat tröjor och kvaliteten på trycket för att vi ska kunna garantera att du som kund får det du är värd, en tröja med snyggt och slitstarkt tryck.

Att vi trycker kläderna själva gör det ännu lättare för oss att hjälpa er ifall ni behöver komplettera något som ni missat när ni lade beställningen eller om ni vill ändra något efter beställningen är lagd. Vi vill ge er den unika och exklusiva känslan av att aldrig riskera att ha likadana kläder som något av de andra lagen. Alla förtjänar snygga tröjor till ett rimligt pris.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)