Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Fotboll matchkläder med tryck

Designa dina egna fotboll matchkläder med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Fotboll matchkläder med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya fotboll matchkläder med tryck?

Vi är experter på att göra fotboll matchkläder för lag och klubbar i alla storlekar. Vi tycker att det borde vara så enkelt som möjligt att designa och köpa coola fotboll matchkläder - och därför kan du designa din egen matchställ på mindre än 5 minuter.

Fotboll matchkläder
Se priser och utbud

Om du behöver hjälp med processen, skriva gerna (forsalj@sportmonda.se) till oss. Vi är redo att hjälpa dig att sätta ihop cool matchkläder till de bästa priserna i Sverige.

Vi ser alltid till att du får en skiss av kläderna för godkännande innan kläderna trycks. Sådan säkerställer vi att seten kommer att vara exakt som du vill att de ska göra.

Namn och nummer i fantastiska teckensnitt

Fotboll matchkläder med navn och nummer
Se priser och utbud

Vi har tittat igenom hundratals teckensnitt för att välja de som vi tycker är bäst för fotbollsspelet kostymer. Vi har säkrat alla rättigheter så att du enkelt och fritt kan välja bland de populära teckensnitten här på webbsidan.

Du har också fritt val när det gäller nummer och namn på dina matchkläder. I princip kan siffror och namn tryckas i normal storlek om högst två siffror väljs för ett nummer och högst 13 bokstäver för namnet. Vi kan dock fortfarande enkelt trycka nummer med 3 siffror eller längre namn än 13 bokstäver. Men ofta måste vi bara göra bokstäverna och siffrorna lite mindre än vanligt.

Läng nummer och namn ökar inte priset.

Fotboll matchkläder med ditt eget tryck

Förutom namn och nummer kan du naturligtvis också ha dina egna logotyper på kläderna. Vi kan använda de flesta filformat så länge filen är av god kvalitet. Om du är osäker, skicka bara de filer du har tillgängliga - vi berättar om de inte är optimala.

Din egen klubblogga på matchkläderna

Mycket av lagets identitet ligger i klubbens logotyp. Det hjälper till att göra dina tröjor unika och visa exakt vem du är. Det är därför vi har valt att inkludera klubblogga i en färg i våra standardpriser.

Om du inte har en klubblogotyp kan du också trycka ditt lagnamn på dina fotboll matchkläder istället.

Din egen sponsor för fotboll matchkläder

Fotboll matchkläder med din egen sponsor
Se priser och utbud

Om du har en bra sponsor borde de naturligtvis visas på i dina matchkläder. Inom fotboll finns det en tradition att bara ha en sponsor på kläderna. Men det ses mer och mer nuförtiden att fotbollskläder också görs med fler sponsorer tryckta.

Om du har flera sponsorer kan du fritt välja var du ska placera dem, men naturligtvis gillar vi också att komma med förslag och skisser du kan välja mellan.

Om du inte har någon sponsor än så har vi gjort en kort artikel som ger bra tips om hur du får en sponsor för ditt lag: 4 idéer och tips till att söka sponsring till ditt idrottslag.

Designa själv eller kontakta oss

Som nämnts kan du antingen designa dina egna fotboll matchkläder här på webbsidan eller skriva till oss på forsalj@sportmonda.se. Oavsett hur du väljer att göra, ser vi fram emot att hjälpa dig.

Alla förtjänar matchkläder som är lika bra som de professionella fotbollslagen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)