Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Fotboll matchställ med tryck

Designa dina egna fotboll matchställ med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Fotboll matchställ med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya fotboll matchställ med tryck?

Letar du efter nya fotboll matchställ för klubben eller för ditt nystartade fotbollslag? Då kan vi definitivt hjälpa till. Varje år levererar vi tusentals matchställ till hold över hela Sverige. Hos oss finns det inga startavgifter eller minimibeställningar och du kan designa din egen matchställ för fotboll.

Se priser och utbud

Fotboll matchställ med eget tryck

I vår “designer” kan du bestämma hur din nya fotboll matchställ ska se ut. Från vissa förutbestämda designs kan du kombinera tröja, shorts och strumpor exakt som du vill. Det är valfritt om du vill ha tryck på tröjorna, men vår erfarenhet säger att de flesta lag har detta behov. Därför har vi valt att ta med grundläggande tryck som namn och nummer i standardpriset för fotbollsställ.

Eget klubblogga i en färg är gratis att trycka på tröjarna, men det koster lite extra för eget sponsortryck. Det beror på att det ofta är mycket större och därför lite dyrare at producera. Våra priser är dock fortfarande några av de bästa i Sverige för fotbollskläder.

Även om vår designer för närvarande inte har bilderna för att visa det, så finns många av våra matchställ faktiskt också för kvinnor. Under knappen “mer information” kan du se vilka modeller och tröjor som det finns en specifik kvinnor-modell för. Du kan också se om modellen finns med eller utan långa ärmar.

Vi har för närvarande märken som Joma, Craft, Macron och Atmo, som alla levererar kvalitets matshställ. Joma är leverantör till många större klubbar i La Liga (Spanien), där Macron finns i Serie A (Italien). Du hittar också lag som spelar i våra märken i den engelska Premier League, tyska Bundesliga och Allsvenskan.

Skapa eget fotboll matchställ

Skapa eget fotboll matchställ med tryck på

Se priser och utbud

Att springa in på fotbollsplanen med sitt eget namn på baksidan av fotbollströjan är något mycket speciellt. Tyvärr väljer många lag bort på grund av kostnaden för tryck eller eftersom det ofta kan vara några utbyten av spelare på laget. Detta kan ofta göra det till en kostsam affär när man köper nya fotboll matchställ.

Vi vill hjälpa fler lag att få sitt eget namn och nummer på fotbollströjorna. Därför är namn och nummer standard i alla våra priser. Även lag som har spelare som är studenter kommer därför att kunna köpa en matchställ från oss utan att få ett minus på kontot.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)