Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Fotbolls kit med tryck till lag

Designa och köp fotbolls kit till ert lag på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Fotbolls kit med tryck till lag

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya fotbolls kit med tryck till ert lag?

Är det dags att uppgradera dina fotbolls kit som du har på dig när du springer runt på planen. Då ska du kika in vårt sortiment där vi har många fina grund designer som du kan göra om till ett kit som ser ut exakt som du vill. Det går att designa hur man vill, det är bara fantasin som sätter stopp.

fotbolls kit med eget tryck
Se priser och utbud

Vi vill att alla ska ha kläder av hög kvalitet och unikt utseende så vi bestämde oss för att låta kunderna få designa sina egna kläder så sköter vi resten. Vi jobbar stenhårt för att ge dig bästa kvalitet och ett pris som är rimligt, vi trycker alla beställningar själva och har testat kvalitet på både våra fotbolls kit och trycket. Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Det är just därför vi vill sköta det mesta själva då vi vill att kunden alltid ska vara så nöjd som möjligt.

Möjligheter så du kan skapa något helt unikt

På vår design sida är det mycket enkelt att skapa något som ingen annan har, vi kommer kort gå igenom hur du skapar något unikt på vår sida. Sätt igång med att välja en grunddesign som du gillar och sätt igång med att välja en eller flera färger som du gillar, lägg till fler saker till ditt kit om du vill ha ett helt matchande sätt. Klicka dig vidare till ‘tryck’ och välj vilket typsnitt du vill ha och vilken färg trycket med namn och nummer ska vara. Lägg till lagets logga och välj färg eller kanske fler färger på loggan.

fotbolls kit med tryck
Se priser och utbud

När du är nöjd med trycket med ditt namn och eventuellt ditt lags logga, ta dig då vidare till ’sponsorer’ och lägg till ditt lags sponsorer. När du känner dig nöjd med din design trycker du dig vidare och väljer vad mer du vill ha, sedan bläddrar du ner där du skriver i din mail, namn som ska stå på kläderna och all mer info som vi kan behöva. När du klickat på beställ kommer vi höra av oss till din mail inom 8 timmar, vi kommer då be dig gå igenom beställningen en gång till och godkänna den så allt är med. När du har godkänt beställningen kommer vi sätta igång med tryckningen på en gång.

Service och leverans i samband med köp av fotbolls kit med tryck

Om det är så att du kommer på efter att du godkänt beställningen att det är något som saknas eller ett namn är felstavat är det bara höra av dig så fort som möjligt så åtgärdar vi problemet så fort vi kan.

Eftersom vi valt att trycka allt själva går det ganska snabbt att åtgärda sådana problem men om allt stämmer på beställningen så kan ni räkna med att du har dina fotbolls kit hemma hos dig inom 14 dagar efter du har klickat på beställ knappen. Vi vill inte att du ska missa en enda match eller träning utan dina nya snygga och unika kläder. Vi kan nästan lova att dina medspelare kommer vara lite avundsjuka på dina kläder.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)