Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Fotbollsset med tryck till lag

Designa och köp fotbollsset med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Fotbollsset med tryck till lag

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya fotbollsset med tryck till ert lag?

Sportmonda levererar varje år flera tusen fotbollsset med tryck till lag, klubbar och företag i alla storlekar. Vi har ett stort utbud av fotbollsset i hög kvalitet och kan alltid erbjuda bra och konkurrenskraftiga priser. Vi är därför övertygade om att även ni kan hitta ett set som passar era behov perfekt.

Atmo Pallas fotbollsset med tryck
Se priser och utbud

Om ni undrar över något så skriv gärna till oss på info@sportmonda.se. Vi älskar att få frågor om fotbollsset och svarar alltid snabbt.

Vi samlar på glada kunder med coola fotbollsset

Vi lever för glada och tillfredsställda kunder då de flesta beställningar vi får kommer genom rekommendationer från andra tidigare kunder. Vi vet därför att våra fotbollsset alltid ska prestera på de tre kriterier som vi ser som viktigast:

Den höga kvaliteten och snygga designen säkrar vi dels genom ett nära samarbete med tillverkaren och därefter står vi själva för tryckningen av tröjan vilket ger oss möjlighet att själva säkra och kontrollera kvaliteten i denna fas.

Ovanstående faktor är också en av orsakerna till att vi kan hålla priserna på fotbollsset med tryck på en mycket god nivå jämfört med andra leverantörer av sportkläder. De flesta samarbetar nämligen med externa tryckerier, och när det är fler aktörer inblandade som alla har sina egna vinstmarginaler leder detta ofta till ett högre pris. Detta problem har vi alltså åtgärdat.

Det perfekta fotbollssettet till ert lag

Joma Europa III fotbollsset med tryck
Se priser och utbud

Vår målsättning är att alltid kunna leverera precis det fotbollsset som ni drömmer om. Vi anser att alla lag förtjänar häftiga kläder och vi ser det som vår uppgift att skapa ramarna och möjligheterna för detta.

Hos oss är det högt i tak – och era möjligheter att själva designa trycket till ert fotbollsset är nära nog obegränsade. Så om ni har mycket konkreta eller speciella önskemål så kommer vi alltid att anstränga oss för att skapa den perfekta lösningen för er.

Om ni inte har så många särskilda önskemål men däremot helt enkelt vill ha en lösning som ser snygg ut och som ni vet kommer att hålla så har vi ett antal ”standardmallar” som ni kan använda er av som inspirationskälla och sedan lägga till det som passar er. Är det t.ex. enbart färgen på tröja och trycket som är viktiga för er så ger vi gärna rekommendationer runt storlek, placering av tryck samt val av teckensnitt.

Alltid billiga fotbollsset

Vi har alltid en rad billiga fotbollsset i vårt sortiment, därmed kan vi också erbjuda en lösning för en kund med en begränsad budget. Vi påstår däremot inte att vi har de billigaste fotbollskläder på marknaden då andra leverantörer säkert är villiga att kompromissa mer med t.ex. kvaliteten. I förhållande till de tre parametrarna som nämnts fokuserar vi därför på billiga produkter men av hög kvalitet.

En av anledningarna till att vi kan erbjuda bra priser på våra kläder är genom utvecklingen och samarbetet med tillverkarna. När vi väljer ut ett nytt märke som ska ingå i vårt sortiment tittar vi i stort set inte allt på själva namnet/varumärket. Om en producent kan leverera hög kvalitet och snygg design till bra priser så är de kriterier som vi anser viktigast uppfyllda. Vi anser t.ex. att Joma är ett bra exempel på en sådan tillverkare – och det är fotbollströjor från just spanska Joma som vi säljer flest av för närvarande.

Vi anser alltså att det inte är värt att betala ett överpris för att spela i ett upphaussat märke, vi fokuserar på helt andra saker.

Vi erbjuder sällan särskilda kampanjpriser på fotbollsset men har däremot alltid fasta låga priser och olika möjligheter till rabatt:

Mängdrabatt på fotbollsset

Macron Tabit fotbollsset med tryck
Se priser och utbud

Vi har en standardregel för mängdrabatt: om ni beställer minst 20 fotbollsdräkter samtidigt ger vi 10% rabatt på hela beställningen.

Med denna relativt låga gräns tillsammans med våra låga standardpriser så säkrar vi att inte bara stora lag kan få ett bra pris.

Sportmonda sponsorrabatt

Om ni inte själv har en sponsor och önskar minska priset på ert sätt så erbjuder vi 10% ytterligare rabatt för alla lag som önskar spela med vår logga på tröjan. Detta kallar vi ”sponsorrabatt”.

Vår logga kommer i så fall att vara placerat på mitten av magen/bröstet (stort) samt i nacken (liten) på alla tröjorna.

Redo att beställa era egna fotbollsset med tryck?

Om ni är redo att beställa era fotbollskläder eller bara är nyfikna på att veta mera så kan ni börja med att kika på vårt utbud och våra priser:

Om ni i samband med detta har några frågor så hör gärna av er till info@sportmonda.se

Se priser och utbud

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)