Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Fotbollströjor med tryck

Designa dina egna fotbollströjor med tryck i häftig design

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Fotbollströjor med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya fotbollströjor med tryck till ert lag?

Sportmonda är specialiserad på att sälja fotbollströjor med tryck till lag i alla storlekar. Vi har ett stort utbud av fotbollströjor och hjälper också mycket gärna till med att hitta precis det tryck som passar bäst till er. Hög kvalitet, snygg design, bra priser och god bra service är våra primära fokusområden när det gäller fotbollströjor med tryck.

Fotbollströjor med eget tryck som sticker ut

Joma fotbollströjor med tryck
Starta din design

Vi anser att alla lag förtjänar en uppsättning fotbollströjor med eget tryck som de kan vara stolta över. För många lag innebär detta även att tröjorna skiljer ut sig från mängden och hos oss finns det goda möjligheter att uppnå detta. Hos oss kan ni kombinera alla delar (tröjor, shorts, sockor etcetera) precis som ni önskar samtidigt som att det som utgångspunkt inte finns några begränsningar när det gäller trycket. Det är därför nästan enbart fantasin som sätter gränsen för hur ert matchställ eller fotbollströjor med tryck kan se ut.

Om ni vill att era fotbollströjor med tryck ska skilja ut sig från mängden så kan t.ex. färgen på trycket vara ett bra verktyg. Om ni använder en annorlunda kontrastfärg, t.ex. neongrönt på en mörkblå tröja, så kan detta med stor säkerhet dra ögonen till sig och skapa uppmärksamhet. Samtidigt kan typsnittet och tryckets placering göra stor skillnad.

Kort sagt så är möjligheterna stora och det oavsett om ni önskar t.ex. Craft fotbollströjor i klassisk design eller en design som skiljer ut sig kraftigt från mängden. Båda alternativen kan ha sin charm och vårt utbud och sortiment gör det möjligt att välja båda.

Ett hav av kombinationsmöjligheter

Macron fotbollströjor med eget tryck
Starta din design

Vi har lyckats bygga upp ett brett sortiment av fotbollströjor som tillsammans med valfriheten runt tryck ger ett stort antal kombinationsmöjligheter. Vi hoppas att detta kan hjälpa till med att säkra att vi kan hitta just den tröja och design som passar perfekt till er.

Våra främsta tillverkare av fotbollströjor är italienska Macron och spanska Joma. Båda märkena lever bra upp till våra kriterier om snygg design och bra pris samtidigt som att kvaliteten är på topp. De två märkenas framgång illustreras av att topplag som Napoli, Lazio, Aston Villa och Getafe använder deras kläder. När det kommer till fotbollströjor med tryck har det därför varit ett naturligt val att vända sig till dessa två sydeuropéer.

Båda tillverkarna har ett brett utbud av olika modeller. När du gör din egen fotbollströjor finns alla modeller som utgångspunkt i 6 till 20 olika färger. Detta bidrar att säkra att vi redan på grunddesign-stadiet kan erbjuda ett brett utbud av fotbollströjor med tryck. Om man samtidigt lägger till alla möjligheter som trycket erbjuder blir det samlade antalet kombinationer mycket högt.

Om ni vill ha hjälp med olika uppslag för design eller liknande är ni mycket välkomna att skriva till oss. Vi på Sportmonda hjälper er gärna med att ta fram precis de fotbollströjor med tryck som passar bäst till er.

Tryck som lever upp till officiella krav

Craft fotbollströjor med namn
Starta din design

Undrar ni om trycket på era fotbollströjor respekterar de officiella reglerna gällande bl.a. storlek? Bara ta det lugnt – vi har full koll på reglerna. Nedan redogör vi kort för dem och våra standardmallar för fotbollströjor med tryck följer alltid dessa.

De officiella reglerna på området gäller endast för de högre serierna och vissa turneringar men kan även fungera som användbara riktlinjer för alla fotbollströjor med tryck även fast de inte används i ett sammanhang där reglerna är lika strikta.

För nummer och namn på fotbollströjor med eget tryck

Numret på ryggen av en fotbollströja skall som utgångspunkt vara enfärgad och centrerad. Det är dock tillåtet att ha en ”skuggad kant” på numret. Numret skall vara mellan 25 och 35 cm högt (20 till 35 cm för kvinnor).

Utöver detta finns det en rad regler och bestämmelser som bl.a. inkluderar följande:

När du köper fotbollströjor med eget namn gäller det att namn på tröjans baksida så finns det även här en rad regler som ska respekteras. Bl.a. så skall namnet vara enfärgat och bokstäverna får vara max 7.5 cm höga.

Regler för loggor och sponsortryck på fotbollströjor

Det finns inga regler för vilken form en klubblogga få ha. På tröjan skall loggan dock alltid vara placerad över bröstet ovanför en eventuell sponsorlogga. Klubbloggan på bröstet få max fylla 100 cm². Det är även tillåtet att ha en klubblogga placerad på det ena av shortsens ben samt på strumporna. Här får loggan endast ta upp 50 cm².

När det kommer till sponsorloggor så är reglerna mycket detaljerade och utförliga, när du designa fotbollströjor, men här följer en kort lista över de punkter som kan betraktas som de mest relevanta:

Billiga fotbollströjor

Många leverantörer lockar med billiga egendesignade fotbollströjor men man bör alltid vara mycket uppmärksam på dessa erbjudanden. Dels så kan man ofta notera att tryck eller moms inte är inkluderade i de angivna priserna, och dels så riskerar man också att få en tröja av sämre kvalitet.

Vi har några av marknadens bästa priser men det betyder inte att vi kompromissar med varken design eller kvalitet. Vi handplockar de tillverkare vi samarbetar med och ser alltid till att själva testa tröjor och tryck.

Om ni önskar motta ett erbjudande på fotbollströjor med tryck så kan ni därför lugnt titta närmare på vårt sortiment eller kontakta oss för ett icke förpliktigande erbjudande redan idag.

Starta din design

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)