Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Gaming kläder med tryck

Designa gaming kläder med tryck till ditt eget lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Gaming kläder med tryck

Exempel på gaming klader

Behöver du nya gaming kläder med tryck?

Datorspel har funnits i många år nu men det är först på senare tid som det blivit allt mer accepterat av samhället som en riktig sport. E-sport är ett nytt uttryck som används för alla typer av sport som sker via en dator. Idag lockar denna sport miljontals tittare och enorma summor pengar. Det är därför självklart att lagen som ställer upp behöver snygga gaming kläder.

Gaming kläder
Se priser och utbud

Du sitter inte bara hemma

Många tror att alla som tävlar i E-sport bara sitter hemma och därför inte behöver speciella sportkläder. Detta stämmer i många fall men långt ifrån alltid. När du blir duktig inom E-sport och börjar tävla i de större tävlingarna kommer du i många fall få åka dit och spela på plats.

Då kan du inte längre se ut hur du vill. För att kunna locka sponsorer och tränare behöver du och ditt lag snygga gaming kläder som verkligen visar vilka ni är och att ni är värda att satsa på.

Designa egna gaming kläder

Gaming kläder med tryck
Se priser och utbud

Vi rekommenderar alltid att du designar dina egna gaming kläder. Det blir mycket mer personligt och du kan själv välja vilket tryck du vill ska finnas på dina kläder. Det är på detta sätt ni lätt kan lägga in era sponsorer till exempel. Självklart finns också gott om plats för att lägga in ditt lags egen logga, något som är väldigt viktigt inom E-sport.

Prata med dina lagkamrater och kom överens om en snygg design. Det är mycket roligare om ni samarbetar för att skapa gaming kläder som ni alla känner er nöjda med. Sen kan ni stolt ställa upp i olika tävlingar och visa vad just ert lag går för.

Vi hjälper dig med gaming kläder med tryck

Vi erbjuder ett verktyg som låter dig designa dina egna gaming kläder, även om du inte har någon tidigare erfarenhet. Du kan enkelt lägga in din egen logga och få den tryckt och vi garanterar att alla våra kläder håller högsta kvalité. Vi kämpar också för att hålla nere våra priser för att alla lag ska ha råd med sina egna kläder.

Självklart får du gärna kontakta oss om du har några som helst frågor gällande våra produkter eller vad vi erbjuder.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)