Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Gör din egen fotbollströjor

Gör egna fotbollströjor på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Gör din egen fotbollströjor

Exempel från våra kunder

Behöver du göra dina egna fotbollströjor?

Är det dags för något annat, kanske något unikt? Då tycker vi att ni ska kika er in på vår design sida där ni kan göra era helt egna och unika fotbollströjor.

gör din egen fotbollströjor med tryck
Starta din design

Hur man gör egna fotbollströjor?

Vi har ett stort utbud av snygga typsnitt, färgkombinationer och mycket mer. Vår tanke är att alla lag ska ha snygga och helt unika tröjor så ni kan sticka ut från era motståndare. I vår designmodul har vi många olika grund designer som ni kan utgå ifrån och sedan förvandla till just så som ni vill att tröjan ska se ut. Tanken med vår design sida är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att designa unika och snygga tröjor som passar alla. Det är därför vi har alla storlekar och mått som ni kan behöva veta utskrivna på design sidan.

Fotbollströjor som fångar publikens ögon

Det är absolut inte svårt att skapa något som fångar allas ögon, det kan vara så enkelt som att bara välja en färg som är lite mer skrikig än vad man är van att se på en fotbollsplan. Vi har många färger och typsnitt som ni kan kombinera hur ni vill, ni kan också lägga till era egna tryck och sponsorer. Väljer ni att lägga till vår logga på era tröjor så får ni dessutom tröjan för halva priset, hur bra låter inte det?

gör din egen fotbollströjor
Starta din design

Vi har inget minimum på hur mycket som måste vara med på tröjan så om ni känner att ni vill ha ett lite mer minimalistisk utseende är det inga problem tanken är ju som sagt att det ska gå att designa exakt så som ni vill och där av har vi inget minimum. Känner ni att det är inte alls så ni vill att tröjan ska se ut utan det ska vara många färger och tryck över hela tröjan är det heller inte något problem alls och under tiden som ni designar tröjan kommer ni hela tiden se vad det kommer kosta. Detta är för att vi inte vill att det ska komma som en överraskning vad priset hamnar på.

Kvalitet och pris som passa alla

Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Det är därför vi själva har testat kvaliteten på kläderna och trycket, vi har även valt att själva trycka alla beställningar som vi får in. Vi vill att det ska vara så smidigt som möjligt även efter ni har lagt er beställning, skulle det vara så att ni behöver ändra något eller komplettera efter ni har lagt er beställning och sedan godkänt den så är det inga problem att ändra något.

Hör av er till oss så fort ni kan om det är så att ni behöver lägga till något som ni missat när ni lade beställningen, det går fort att fixa. Vi vill att alla ska ha råd att springa runt i snygga och unika egendesignade fotbollströjor och det är en anledning till varför vi valt att trycka själva, just för att det ska bli så billigt som möjligt.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)