Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Handboll matchställ med tryck

Designa dina egna handboll matchställ med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Handboll matchställ med tryck

Exempel på handboll matchställ

Behöver du nya handboll matchställ med tryck?

Vi har genom åren gjort många handboll matchställ för lag och klubbar i alla storlekar. Vår huvudprincip är att det ska vara enkelt att designa och köpa coola handboll tröjor - och därför kan du designa din egen matchställ på mindre än 5 minuter. Samtidigt garanterar vi att vi kan leverera till Sveriges bästa priser.

Handboll matchställ
Starta din design

Om du behöver hjälp med att kombinera dina speldräkter är du välkommen skriva (forsalj@sportmonda.se) till oss. Vi är redo att hjälpa dig med både små och stora frågor.

Du får alltid en skiss av dine matchställ för godkännande innan kläderna tryckas. Sådan säkerställer vi att matchställ alltid blir exakt som önskat.

Namn och nummer på dina handboll matchställ

handboll matchställ
Starta din design

Vi tittade på hundratals fonts för att hitta de som vi tycker är bäst för handboll matchställ. Vi har gjort allt praktiskt så att du enkelt kan välja bland de populära fonts här på webbsidan.

Samtidigt kan du välja exakt de nummer och namn du vill ha på handboll tröjorna. Nummer och namn du väljer öka inte priset. Standard är att siffrorna är högst 2 siffror, medan namnen är högst 13 bokstäver. Vi kan dock göra undantag från detta, men vi kan då behöva ändra storleken på bokstäver och siffror.

Tryck din egen klubblogga på dina handboll speldräkter

För många lag är klubbens logotyp helig. Vi förstår det, för mycket av identiteten ligger i lagets namn och logotyp. Därför är det också gratis att lägga till klubblogotyp i en färg till dina speldräkter.

Om du inte har en logotyp för ditt team kan du till exempel få ditt lagnamn på speldräkter istället. Vissa väljer att ha det på ryggen istället för personliga namn, men du kan till exempel också ha den tryckt med små bokstäver på det vänstra bröstet (där klubblogotypen vanligtvis är placerad).

Vi kan använda de flesta filer, så skicka bara det du har tillgängligt. Då måste vi säga om det finns utmaningar med filerna.

Din egen sponsor på seten

Handboll Matchställ med sponsor
Starta din design

Om du har en sponsor borde de naturligtvis vara med på dina speldräkter. Inom handboll finns det tradition att ha flera sponsorer på kläderna - och det kan du naturligtvis också få. Om du har flera sponsorer kan du fritt välja var du ska placera dem, men naturligtvis gillar vi också att komma med förslag och skisser du kan välja mellan.

Om du letar efter fler sponsorer har vi gjort en kort artikel som ger bra tips om hur du får en sponsor för ditt lag: 4 idéer och tips till att söka sponsring till ditt idrottslag.

Designa själv eller kontakta oss

Som nämnts kan du antingen designa dina egna handbolls matchställ här på webbsidan eller skriva till oss på forsalj@sportmonda.se. Oavsett hur du väljer att göra, ser vi fram emot att hjälpa dig.

Alla förtjänar att spela i kläder som är lika bra som de professionella handbollslagen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)