Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Handelsvillkor

Allmän information om företaget

Sportmonda I/S (benämns härefter ”Sportmonda” är ett enkelt bolag (Intressentskab) som grundades 2013-04-21.

CVR: 43704443
Adress: Engager 2-4, 2605 Brøndby
Telefonnummer: +45 7071 5542
E-postadress: info@sportmonda.se

Priser

Alla priser på Sportmonda.se (benämns härefter som ”hemsidan”) är angivna i SEK (svenska kronor), inklusive moms om inte något annat tydligt anges.

Priserna inkluderar de delar och det tryck som står angivet för produkten.

Betalning

Vid köp hos Sportmonda kan man betala via Visa- eller Mastercard (vi skickar en länk) eller en international banköverföring till följande konto:

IBAN: DK7830000011272215
SWIFT: DABADKKK
Bank: Danske Bank

Vid bankföring så uppge ordernummer, fakturanummer eller kundnummer i texten.

För alla kunder begärs det som utgångspunkt en förskottsbetalning (den förväntade leveranstiden räknas från och med att betalningen mottagits).

Vid beställning kommer vi (Sportmonda) att skicka en orderbekräftelse tillsammans med en skiss av de beställda kläderna. På orderbekräftelsen kommer fullt pris att framgå liksom IBAN och SWIFT.

Frakt och leverans

Vi skickar alla order med PostNord om inte annat avtalas. Efter att orden skickats av oss (Sportmonda) är PostNords normala leveranstid 2-3 arbetsdagar för frakt till adresser inom Sverige.

Vi strävar efter att skicka alla produkter inom 12-14 dagar. Om det mot förmodan skulle uppstå förseningar med leveransen kommer vi (Sportmonda) att informera kunden om det så fort som möjligt.

Om ni önskar få en snabb leverans kan ni höra er för om detta hos oss.

Ett tillägg på SEK 149 (i frakt och hantering) tillkommer för alla beställningar vars samlade värde understiger 1500 SEK inklusive moms och som önskas levereras i Sverige. För alla beställningar på SEK 1500 eller mer erbjuder vi gratis frakt inom Sverige.

Vi levererar också till resten av Europa. Du kan se villkoren på Sportmonda.com

Ångerrätt

Produkter med egenhändigt valt tryck på (så kallade individualiserade produkter) kan inte bytas eller returneras. I enlighet med konsumentlagstiftningen försvinner ångerrätten i det ögonblick vi (Sportmonda) påbörjar tryckningen av produkten.

På varor som inte har individualiserad utformning så gäller 30 dagars ånger-/returrätt. Dagarna räknas från den dag som kunden mottar leveransen. Vid användning av returrätt så ska varorna vara i samma skick som vid köpet, detta gäller också förpackningarna och eventuella ”taggar” som sitter på sidan av tröjorna.

Tvättanvisning/Underhåll av kläder med tryck

Vi rekommenderar att följande tvättanvisningar följs:

  • Tvätta alltid tröjorna vända ut och in.
  • Tvätta inte i temperaturer på över 30 grader.
  • Torka inte tröjorna i torktumlare.
  • Häng upp tröjorna för tork direkt efter avslutad tvätt, låt de inte ligga kvar i en blöt hög tillsammans med andra tröjor.
  • Använd inte sköljmedel eller andra starka produkter.
  • Var uppmärksam på rekommendationerna för själva tyget.

Om inte tvättanvisningarna respekteras så finns det risk för att kvaliteten på trycket och själva tröjan försämras. Det finns t.ex. risk för att trycket slits eller lossnar helt.

Sportmonda kan inte hållas ansvarig för försämrad kvalitet som uppstår till följd av att tvättanvisningarna inte respekteras.

Personupplysningar i samband med köp

I samband med ett köp hos Sportmonda inhämtar vi ett antal personupplysningar. Vi registrerar därefter den information som köparen ger oss, vilket som minimum inkluderar:

  • För- och efternamn
  • Adress
  • E-postadress

Denna information kommer inte att lämnas över till tredje part. Om du vill att vi raderar din personliga information från vårt arkiv så vänligen kontakta oss angående detta.

Fel och brister

Vi reserveras oss för eventuella fel vad avser priser m.m. på hemsidan och i vår katalog. Dessutom reserverar vi oss för eventuellt utgående eller utsålda produkter och/eller storlekar.

Om det skulle uppstå fel eller brist i samband med en beställning kommer kunden att informeras om detta så fort som möjligt.

Rabatter

Vi erbjuder olika rabatter på våra matchställ. Nedan hittar du en beskrivning av rabatterna:

20% samlarrabatt
När du köper både tröja och shorts för en matchställ får du automatiskt 20% rabatt på våra standardpriser. Standardpriserna för vilka du får rabatt inkluderar tröja, shorts, eventuella strumpor (om du har valt), samt tryck av namn, nummer och klubblogga i en färg.

Samlarrabatten gäller endast för våra matchställ (som du hittar här) liksom för målvaktsställ (som du hittar här). Andra produkter och andra tryck, än de som ingår i standardpriserna, täcks inte av samlarrabatten.

I vår designer visas priser inklusive samlarrabatt, såvida inte shorts avmarkeras.

30% kvantitetsrabatt på matchställ (20+ matchställ)
Om du köper minst 20 matchställ med lika tryck får du 30% kvantitetsrabatt på standardpriserna för matchställ. Standardpriserna för vilka du får rabatt inkluderar tröja, shorts, eventuella strumpor (om du har valt), samt tryck av namn, nummer och klubblogga i en färg.

Denna kvantitetsrabatt gäller endast för våra matchställ (som du hittar här) och för målvaktsställ (som du hittar här). Andra produkter och andra tryck, än de som ingår i standardpriserna, täcks inte av kvantitetsrabatten.

35% kvantitetsrabatt på matchställ (40+ matchställ)
Om du köper minst 40 matchställ med lika tryck får du 35% kvantitetsrabatt på standardpriserna för matchställ. Standardpriserna för vilka du får rabatt inkluderar tröja, shorts, eventuella strumpor (om du har valt), samt tryck av namn, nummer och klubblogga i en färg.

Denna kvantitetsrabatt gäller endast för våra matchställ (som du hittar här) och för målvaktsställ (som du hittar här). Andra produkter och andra tryck, än de som ingår i standardpriserna, täcks inte av kvantitetsrabatten.

40% sponsor rabatt på matchställ (Sportmonda logga på matchställ)
Om du väljer att ha Sportmonda logga (som visas i designern) på dina matchställ, kommer du att få 40% rabatt på standardpriserna för matchställ. Standardpriserna för vilka du får rabatt inkluderar tröja, shorts, eventuella strumpor (om du har valt), samt tryck av namn, nummer och klubblogga i en färg.

Denna sponsor rabatt gäller endast för våra matchställ (som du hittar här) och för målvaktsställ (som du hittar här). Andra produkter och andra tryck, än de som ingår i standardpriserna, täcks inte av sponsor rabatten.

Generellt om rabatter
Ovanstående rabatter kan inte kombineras - dvs. de kan inte lägga på varandra. Därför får du alltid det högsta av ovanstående rabatter om din beställning uppfyller flera av kriterierna.

Allmänt

Konsumentlagstiftningen omfattar den handel som sker på denna hemsida.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)