Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Idrottskläder med tryck för lag

Designa och köp idrottskläder med tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Idrottskläder med tryck för lag

Exempel från våra kunder

Behöver du nya idrottskläder med tryck till ert lag?

Känner ni att det är dags att sticka ut lite extra? Varför inte då designa era egna helt unika
kläder med snygg design men också utav bra kvalitet.

beställ och designa idrottskläder med tryck
Se priser och utbud

Designa dina egna idrottskläder med tryck

Vi på Sportmonda är specialiserade på att ge er just det ni känner passar er. Vi har ett stort utbud av olika färger och snygga typsnitt som går att matcha med alla slags olika tryck och loggor. Känner ni att det är lite mycket och inte riktigt vet vart ni ska börja så har vi flera snygga grund designer vi vet passar de flesta.

Vår tanke är att det ska vara så enkelt som möjligt att designa snygga och unika kläder som passar alla. Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Vi har alltid snabb leverans, vi försöker få ut alla era kläder så ni får de cirka 14 dagar efter att ni lagt er beställning.

Unika och snygga idrottskläder som passar alla

Skapa dina idrottskläder med tryck
Se priser och utbud

Vi vill att alla ska känna sig snygga och självsäkra i sina idrottskläder med tryck och det är därför det är så enkelt att designa på vår hemsida. Vi har många färger och tryck som ni kan kombinera hur ni vill och hur mycket ni vill, vi har inget minimum då vi vet att det är många som inte vill ha så mycket olika saker på sina kläder men känner man att hela tröjan ska vara fylld med tryck och text är det inga problem heller.

Det är absolut inte svårt att skapa något unikt när man själv får välja hur man vill att kläderna ska se ut. Vi har byggt upp ett sortiment som ska göra det enkelt för er att hitta en bra grunddesign som ni gillar. Alla våra tröjor finns med 4 till 20 olika färgkombinationer.

Enkelt och snyggt pris

När ni designar era kläder ser ni hela tiden vad det kommer att kosta, när ni sedan lägger er beställning kommer vi höra av oss till er på mailen och där får ni sedan gå igenom er beställning för att se om det är något som saknas eller om ni är nöjda. Då godkänner ni er beställning och vi sätter igång med tryckningen direkt så vi kan skicka era kläder till er så fort som möjligt. När ni beställer hos oss tillkommer inga dolda avgifter, vi lägger fokus på att ge er snygga kläder istället.

Ännu en fördel med att välja oss är att alla beställningar som läggs trycker vi själva för att vi ska kunna garantera det högsta kvalitet och så kort väntetid som möjligt då vi inte behöver blanda in en tredje part för att vi ska kunna leverera det som vi lovat. Vi har även själva testat kläderna och trycken för att kunna garantera att ni som kunder ska bli nöjda med det som ni sedan får hem. Kort sagt ska ni välja oss om ni vill kunna designa snygga kläder på mycket kort tid och sedan få hem kläder med hög kvalitet utan att behöva bli ruinerade.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)