Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Innebandy matchställ med tryck

Designa dina egna innebandy matchställ med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Innebandy matchställ med tryck

Exempel på innebandy matchställ

Behöver du nya innebandy matchställ med tryck?

Vi på Sportmonda är specialiserade på att ge just ditt lag ett innebandy matchställ som signalerar till motståndarna att ni är här för att vinna. Utbudet vi har är mycket stort och vi hjälper mer än gärna till så ni väljer rätt för just ert lag.

Skapa dina matchkläder med tryck
Starta din design

Designa dina egna innebandy matchställ med tryck

Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Vi vill att det ska vara enkelt att designa matchställ, även om ni bara är ett litet lag med 7 personer eller om det är en hel klubb med 100 medlemmar

Du kan välja att designa ert ställ helt själv på hemsidan eller så väljer du att höra av dig till oss med dina önskningar på hur du vill att det ska se ut så hjälper vi dig med att ta fram en skiss som vi tror att du kommer gilla. Vi har alltid snabb leverans så du aldrig behöver gå till en match utan era egna ställ, så därför är leveranstiden är så pass kort som endast cirka 14 dagar. Vi trycker alla ställ som beställts helt själva för att vi ska kunna garantera den högsta kvalitet men även för att ni ska slippa så mycket väntan som möjligt då vi sätter igång direkt när vi får er beställning.

beställ och designa matchkläder
Starta din design

Vill ni att ert lag ska sticka ut lite extra?

Då ska ni definitivt välja oss då vi har många olika tryck och kombinationer som gör att ni kan sätta ihop era ställ exakt så som ni själva vill för att det ska matcha just era visioner. Det är väldigt lätt att skapa något som drar till sig uppmärksamhet, det kan vara placeringen av trycket eller färgkombinationen som gör det lilla extra för att ni ska dra till er publikens ögon. Varför inte köra på en väldigt skrikig färg eller välja ett typsnitt som är lite annorlunda, ett exempel är att ha en grön tröja och att er logga är i någon neonfärg så som rosa kanske? Ni kan välja helt fritt för att återspegla just er.

Vi har byggt upp ett sortiment som ska göra det enkelt för er att hitta en bra grund design som ni gillar. Alla våra tröjor finns med 4 till 20 olika färgkombinationer. Något som också kan vara värt att tillägga är att vi har inget minimum för någon beställning eller några tillägg så du kan enkelt skapa en tröja med ganska minimalt utseende.

Rimligt pris på innebandy matchställ

Det finns många företag som skyltar med att dom säljer billiga innebandy matchställ eller tröjor till lag men man bör vara skeptisk ifall erbjudandet känns lite väl bra då det ofta är så att tryck inte är inräknat i priset eller att moms tillkommer senare. När det är billigt är även risken att ni får kläder av låg kvalitet, väljer ni att köpa av oss tillkommer inga dolda avgifter. Vi fokuserar på att ge kunden kläder av hög kvalitet och snygg design. Vi har själva testat tröjor och tryck för att kunna garantera att ni som kunder ska bli nöjda med ert ställ.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)