Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Innebandy ställ med tryck

Designa och köp innebandy ställ med tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Innebandy ställ med tryck

Exempel på innebandy matchställ

Behöver du nya innebandy ställ med tryck?

Är det dags att skapa något unik för ert lag? Då ska ni definitivt välja att designa era egna alldeles unika innebandy ställ hos oss då vi har många olika tryck och kombinationer som gör att ni kan sätta ihop era ställ exakt så som ni själva vill för att det ska matcha just era visioner.

Skapa dina innebandy ställ med tryck
Se priser och utbud

Designa dina egna innebandy ställ med tryck

Känner ni att ni vill ha något som sticker ut lite, något som drar till sig publikens ögon. Det är nämligen inte så svårt att skapa något som publiken kommer vilja kolla lite extra på. Ni kan välja att ha trycket i någon unik färg eller varför inte ha tröjan i en färg som drar till sig allas ögon.

Ni kan välja helt fritt för att återspegla just er. Vi har byggt upp ett sortiment som ska göra det enkelt för er att hitta en bra grunddesign som de flesta kommer gilla. Ni börjar med att välja en design som faller er i smaken sedan är det bara köra igång och designa fritt.

Snygga innebandy ställ med hög kvalitet

beställ och designa innebandy ställ
Se priser och utbud

Det är inte lätt att hitta något som är både snyggt, bra kvalitet och dessutom i ett rimligt pris. Det är därför vi själva trycker alla beställningar som läggs. Vi vill ge er kläder med hög kvalitet och det är också en anledning till varför vi även testat fotboll lagtröjor och trycken för att vi ska garantera er att det ni får är värt era pengar.

De företag vi samarbetar med har samma höga krav som vi och det är just därför vi valt att samarbeta med just dom företagen. Vi vill inte att något ska strula och det är därför vi varit så kräsna med vilka företag som vi har valt att samarbeta med.

Varför ska ni välja oss?

En av anledningarna till varför ni ska välja just oss är för att vi på Sportmonda är specialiserade på att ge just ditt lag ett matchställ som ni kommer vara nöjda med. Vårt utbud är mycket stort och vi hjälper mer än gärna till så ni väljer rätt för just ert lag. Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Vi vill att det ska vara enkelt och inte onödigt dyrt att designa snygga och unika kläder som passar alla.

Ingen kommer ha liknande innebandy ställ som er och när det är dags för matcher kommer publiken lätta känna igen er då ni har era alldeles egna kläder som är unika för just er. Vi har även en väldigt snabb leverans för att vi vet hur mycket det kliar i fingrarna när man har lagt en beställning, därför har vi endast cirka 14 dagar kort leveranstid. Något som är värt att tillägga är att vi inte har något minimum så ni kan göra era designer väldigt minimala om det är det som ni känner passar er eller så kör ni på med mycket tryck i galna färger som publiken sent kommer att glömma. Enkelt sagt vill ni ha snygga kläder med hög kvalitet så varför inte kika er vidare till design sidan.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)