Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Innebandykläder med tryck

Designa innebandykläder med tryck till ditt eget lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Innebandykläder med tryck

Exempel på innebandy matchställ

Behöver du nya innebandykläder med tryck?

När ni väljer Sportmonda som leverantör av ert innebandykläder har ni säkrat en samarbetspartner som alltid fokuserar på hög kvalitet, snygg design och bra priser. Vi har under de senaste åren levererat innebandykläder med tryck till en rad nöjda lag i Sverige.

Stort utbud och innebandykläder till bra priser

Innebandykläder med tryck för fotboll lag
Se priser och utbud

Vi anser att det är viktigt att ha ett stort utbud av design och färger som kunderna kan välja mellan, och för närvarande har vi mer än 1000 olika design- och färgkombinationer för innebandykläder. Detta säkrar att de absolut flesta lag kommer att hitta en design och en färg hos oss som passar perfekt till just deras behov.

Vi använder oss primärt av 3 olika varumärken av innebandykläder. Dessa tre varumärken har valts ut utifrån en rad olika kriterier runt bl.a. kvalitet, design och pris. Sammantaget är det dessa tre märken som lever upp till dessa kriterier allra bäst.

Innebandykläder med tryck från italienska Macron

Macron arbetar löpande med att utveckla teknologin bakom deras tröjor vilket är en av orsakerna till att dess andningsförmåga och kvalitet är bland de bästa på marknaden.

Utöver den höga kvaliteten är Macron också en garant för snygg design. Detta är en av orsakerna till att Kuma-settet från Macron under en längre period var bland våra bäst säljande innebandykläder. Macron har tidigare utkommit med cirka 2-3 nya modeller per säsong och uppdaterar därmed löpande deras sortiment av innebandykläder. Den tid på året när deras nya modeller presenteras är som en liten julafton för oss.

Innebandykläder från spanska Joma

Det spanska märket Joma som även de är specialiserad inom sporttröjor har verkligen vunnit våra hjärtan på senare tid. Deras snygga design, t.ex. i form av Europa III och deras nya spelartröjor av typen Monarcas är enligt oss något av det snyggaste man kan hitta på marknaden.

Kvaliteten på Jomas innebandykläder ligger likaledes på topp på marknaden och med ett pris som ligger betydligt under de mera välkända märkena så får man bra valuta för pengarna.

Kläder från danska ATMO

Helt nyligen har vi också valt att inkludera det danska märket ATMO i vår portfölj. Atmos strategi ligger helt i linje med våra kriterier då de liksom vi fokuserar på snygg design och bra kvalitet till rimligt pris.

Vi tror att ATMO under kommande säsonger kommer att utvidga sitt sortiment betydligt vilket kommer alla till glädje om deras kvalitet och design fortsätter att leva upp till det som hittills har tagits fram.

Om ni letar efter nya innebandykläder är det därför en bra idé att ta en titt på utbudet hos ATMO.

Innebandykläder med tryck handlar också om känslor

Joma Hispa innebandykläder
Se priser och utbud

Vi är tre unga sportentusiaster som startade Sportmonda under 2013. Vi älskar sport och har alltid varit fokuserade på att utrustning inklusive kläder ska vara på topp. Som utövare av bl.a. fotboll, flaggfotboll och handboll hade vi ibland svårt att hitta en leverantör av innebandykläder som levde upp till alla våra förväntningar. Det var detta som motiverade oss att starta Sportmonda och sträva efter att bli den främsta leverantören av sportkläder i Norden.

För oss är ett innebandykläder inte bara en ”uniform” som man trär på sig för att utöva sport. För oss kan de rätta kläderna appellera till en rad känslor såsom stolthet, glädje och sammanhållning. Dessa känslor upplever vi själva när vi tar på oss häftiga klubbkläder. Det spelar ingen roll om det rör sig om en stor turnering eller en träningsmatch på skoj, känslan av sammanhållning och stolthet kan vara stor vid båda tillfällena.

Därför motiveras vi av att försöka skapa samma känslor i idrottslag som väljer att köpa sina sporttröjor med tryck av oss. Vi påstår inte att man blir en bättre idrottsutövare av häftiga kläder, men däremot anser vi att man inte bör underskatta betydelsen av den mentala aspekt som t.ex. stolthet kan ha.

Innebandykläder som ni önskar er

Vår grundläggande målsättning är att kunna leverera precis det innebandykläder som ni önskar er. Därför kan ni kombinera tröjor, shorts och sockor precis som ni behagar. Vi sätter inte några begränsningar på denna punkt och på samma sätt kan ni även t.ex. själva välja ut ert tryck och dess placering, färger, typsnitt o.s.v.

Utöver den stora valfriheten så vill vi även göra det så lätt och bekvämt som möjligt för de som inte nödvändigtvis önskar designa hela sitt set från noll. Vi har därför satt ihop en rad olika mallar, standardmodeller och packet som gör det lättare att välja ut ett fullt innebandykläder med tryck av t.ex. namn och nummer. Detta oavsett om det handlar om ett sportkläder för handboll, fotboll, innebandy eller någon annan sport.

Mallar, ramar och erfarenhet

Innebandykläderet Joma Tiger
Se priser och utbud

Som redan nämnts har vi en rad mallar och standarder för design, t.ex. för olika typsnitt. Detta finns till för att hjälpa er som inte behöver en speciallösning på alla områden. Till er föreslår vi t.ex. 6 olika typsnitt som ni kan välja mellan.

Vi bistår gärna om ni behöver hjälp under någon del av designprocessen, och vår tydliga ambition är att göra det hela så enkelt som möjligt. Vi tar därför också alltid ansvar för att säkra att vi har tillräckligt med information för att kunna trycka upp era innebandykläder.

Ett annat exempel på ett område där vi har fördefinierat ett antal standarder är när det kommer till storlek och placering av trycket. Om ni t.ex. vill ha nummer och namn på tröjorna så har vi en standard för var dessa placeras och vilken storlek de har om ni inte har särskilda önskemål utanför dessa. Samma sak gäller för loggor, sponsortryck o.s.v.

Innebandykläder till alla behov

Oavsett om ni deltar i en riktig liga eller bara ska hålla på med träningsmatcher så tror vi att vi har vad som passar just era behov.

För oss innebär ett ”bra pris” att man får bra valuta för pengarna, och vi strävar alltid efter att våra kunder ska uppleva detta. Vi har därför även innebandykläder i olika prisnivåer och hos oss är det möjligt att köpa spelartröjor för priser ned till 289 kr./styck inklusive moms och tryck.

I förhållande till den höga kvalitet som vi garanterar att alla våra innebandykläder har så är priset nästan oerhört bra. Vi hoppas därför att detta öppnar upp för fler lag att nu kunna köpa sig snygga kläder som de kan vara stolta över.

Se priser och utbud

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)