Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Personliga klubbkläder med tryck för lag

Designa och köp klubbkläder med tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Personliga klubbkläder med tryck för lag

Exempel från våra kunder

Behöver du nya klubbkläder till ert lag?

På Sportmonda säljer och trycker vi klubbkläder till lag inom en lång rad olika idrotter, t.ex. fotboll, handboll, basketball, innebandy och flaggfotboll. Vi sätter en stor ära i att leverera enastående service och imponerande produkter.

Exempel på spelardräkter

Klubbkläder fotboll – Joma Champion IV
Se priser och utbud

Våra primära tillverkare av klubbkläder är italienska Macron och spanska Joma. Det finns flera orsaker till att vi har valt att samarbeta med dessa tillverkare, men i grunden är det tack vare att dessa erbjuder snygga klubbkläder i hög kvalitet och till bra priser.

Härunder visar vi ett par exempel på uppsättningar från de två tillverkarna som kan hjälpa till med att inspirera er och ert lag.

Joma Europa III klubbkläder fotboll

Om ni gillar ränder så är dessa klubbkläder ett riktigt bra val. Många sportmärken har under åren gett sig i kast med att ta fram klubbkläder med ränder. Vi anser att Joma med Europa III-tröjan tagit fram ett riktigt bra alternativ till denna klassiker.

Joma Europa III klubbkläder finns i ett start utbud av olika färger, men vi måste inflika att våra egna favoriter är navy och röd. Men det finns också en rad andra färgkombinationer där vi anser att Joma har lyckats riktigt bra.

Med dessa klubbkläder kommer ni att uppleva en mycket bra kvalitet. Europa III är tillverkat i materialet ”interlock” som består av vävda polyestertrådar. Detta material kännetecknas av sin kompakta och starka yta som både har bra passform och är slitstarkt. Tröjorna är samtidigt mycket lätta, så känslan av att spela i dem är tipptopp.

Macron Jupiter klubbtröjor

Jupiter blev inkluderat i Macrons utbud av klubbtröjor under 2014. Dessa klubbkläder lyckas vara moderna och samtidigt ha en stadig och slitstark design. Samtidigt ligger spelartröjorna av typen Jupiter i topp på marknaden när det gäller kvalitet.

Jupiter klubbkläderen finns för närvarande i 6 olika färger. Det är dock möjligt att utbudet av färger växer då tröjorna har blivit en av Macrons verkliga storsäljare.

Jupiter är tillverkat i materialet ”softlock” som är baserad på polyestertrådar. Spelartröjor i softlock är några av de mest bekväma på marknaden enligt vår uppfattning. Samtidigt finns ”micro flesh” placerat på utvalda platser vilket säkrar en bra luftcirkulering.

Macron Kuma klubbkläder fotboll

Kuma klubbkläder från italienska Macron har varit en av våra mest populära klubbkläder. Detta beror helt klart på kombinationen av en snygg utformning och kvalitet av yttersta klass.

Med ett set med Kuma- klubbkläder kan ni vara säkra på att man lägger märke till er samtidigt som ni får kläder som både känns lätta och ger enastående luftcirkulering.

Kuma klubbkläder för fotboll är tillverkade i materialet ”evertex” som är ett otroligt lätt och behagligt material vävt av polyester. Utöver det har det även tillförts så kallade ”micro flesh”-plattor på strategiska platser – t.ex. på de båda sidorna av tröjan – vilka säkrar bra luftcirkulering.

Kuma i färgen navy/röd/vit har tidigare varit vårt bäst säljande fotbollsset. När dessa set pryds med vitt tryck så är vi helt övertygade om att man har ett otroligt snygg ställ som kombinerar modernt med klassisk look.

Köp av klubbkläder med tryck – en process med stor valfrihet

Vi erbjuder stor valfrihet i samband med ert köp av klubbkläder. Som ett led i detta har ni bl.a. möjlighet att kombinera olika tröjor och shorts precis som ni önskar. Därutöver är ni inte bundna till att köpa fasta paket såsom 20+1. Hos kan ni alltså välja precis det antal kläder som ni har behov av.

Vi sålde våra första klubbkläder under våren 2013. Sedan dess har vi byggt upp ett stort sortiment av klubbkläder och andra sporttröjor med tryck. Vi använder oss bl.a. av en handfull tillverkare som alla har valts ut utifrån hårda kriterier runt kvalitet, design och pris. På detta sätt säkrar vi både bra produkter och ett brett sortiment.

Val av grunddesign

Klubbkläder med tryck – Atmo Pallas
Se priser och utbud

Den första delen av design- och inköpsprocessen för er kommer att vara att välja ut en grunddesign som passar bra för er. För närvarande kan vi erbjuda över 40 olika sådana basuppsättningar för spelardräkter som alla finns i olika färger. Totalt sett är därför valmöjligheterna mycket stora.

Atmo Sportswear

Vissa lag vet redan på förhand vilka färger de vill ha till sina dräkter. Andra bestämmer sig tidigt för en viss typ av design, t.ex. ränder, medan en sista grupp är fullständigt öppen för alla idéer. Oavsett vilken av dessa grupper ni hör till så är vi säkra på att vi med vårt stora och varierande sortiment ska kunna få fram en grunddesign som passar bra till er.

Val av färger till klubbkläder och tryck

När ni väl har valt en grunddesign till era spelardräkter så kan det vara lägligt att bestämma sig för vilka färger ni vill ha på själva dräkterna samt trycket. I en del fall kan dessa beslut tas i samband med valet av grunddesign och i andra fall beslutar man om det i ett senare skede.

Beroende på valet av typ av grunddesign till spelardräkterna så kommer man normalt att ha mellan 4 och 20 olika färger att välja mellan.

Efter att ha valt färg till själva spelardräkterna kommer ni också att kunna välja färg på trycket på dem. Traditionellt så brukar man välja en färg som kontrasterar skarpt mot spelardräktens färg, men andra typer av val kan också fungera mycket väl.

Klubbkläder med tryck – Joma Europa III
Se priser och utbud

Typsnitt, design och placering av tryck på klubbkläder till fotboll

Det sista steget i processen är kanske det allra viktigaste. Det är i varje fall här som det finns en bra möjlighet att göra era spelardräkter helt unika.

När det gäller typsnitt så finns det som utgångspunkt inga begränsningar så länge vi kan komma över den på film. De flesta lag har inte tagit beslut om typsnitt på förhand och därför bistår vi gärna med en rad förslag och idéer om ni så önskar.

Ett annat val som skall göras är hur de olika komponenterna i speldräkten (t.ex. logga, namn, nummer, lagnamn och liknande) skall placeras på tröjan. Inom detta område har vi en låg rad ”standardmallar” som många väljer att använda sig av så att placeringen ligger inom ramen för vad som anses ”normalt”. Om ni själv har tydliga idéer och önskemål som ligger utanför detta så finns det dock alltid möjlighet att göra saker och ting på exakt det sätt som ni önskar.

Se priser och utbud

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)