Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Klubbtröjor med tryck för lag

Designa och köp klubbkläder med tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Klubbtröjor med tryck för lag

Exempel från våra kunder

Behöver du nya klubbtröjor med tryck till ert lag?

Många mindre klubbar drömmer om att öka antalet medlemmar, att skapa bra lag och klättra i ligorna. Det kan dock vara väldigt tufft att locka bra spelare till en mindre klubb. En sak som går att göra är att skapa en bra gemenskap som alltid håller samman. Detta kommer garanterat att locka nya medlemmar och vi hjälper er gärna lite på vägen.

Klubbtröjor med eget tryck
Se priser och utbud

Designa egna klubbtröjor med tryck

Att designa egna klubbtröjor med tryck har flera fördelar. Det skapar en gemenskap bland medlemmarna och de får känna att de tillhör samma klubb med samma mål. Dessutom kan ni sälja dessa tröjor och därmed få in lite extra pengar till klubben.

Självklart kan ni också prata med klubben om designen på tröjorna så att medlemmarna får vara med och bestämma. Skapa några olika alternativ och låt medlemmarna rösta om vilket de gillar mest. På så får ni en fin klubbtröja som så många som möjligt gillar.

Klubbtröjor med eget tryck
Se priser och utbud

Sponsorer

När ni skapar en klubbtröja med tryck har ni en möjlighet att trycka ett annat företags logga på er klubbtröja. På så sätt kan ni locka sponsorer till er klubb och era lag för att samla in lite extra pengar till klubbkassan.

Självklart behöver inte denna logga vara enorm, diskutera med företaget hur de vill att deras logga ska synas. Kom också ihåg att du alltid har rätt att säga nej om du inte kan komma överens med ett företag. Det är er klubb och det är ni som bestämmer hur era tröjor ska se ut. Självklart är det trevligt med sponsorer men låt dem aldrig bestämma över er.

Varför oss?

Varför ska du då välja oss för att designa klubbtröjorna för din klubb?

Den främsta anledningen är att vi inte är ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vi är ute efter att leverera våra produkter till så många som möjligt, till riktigt bra priser. Vi tycker att alla klubbar ska ha rätt till sina egna klubbtröjor med tryck. Därför jobbar vi ständigt för att hålla nere våra priser, självklart utan att tumma på kvalitén. Vi vill inte att klubbens ekonomi ska begränsa vad de kan lyckas med.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)