Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Lagkläder med tryck

Designa och köp lagkläder med tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Lagkläder med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya lagkläder med tryck?

Känner ni att det är dags för en förändring, då ska ni definitivt designa era egna lagkläder vilket kommer ge er det lilla extra som får motståndarna att bli lite avundsjuka på er. Vi på Sportmonda vill hjälpa er att se professionella ut och det är därför vi har gjort det så enkelt att designa egna unika lag kläder.

lagkläder med eget tryck
Se priser och utbud

På vår design sida kan ni välja en grunddesign som ni gillar och sedan välja att lägga till eller ta bort sånt som inte faller er i smaken. Ni kan även välja att lägga till er egen logga för att alla snabbt ska se vilka som är på planen. Dessa lagkläder med tryck kommer bli som er symbol utåt, alla kommer känna igen er så fort dom ser era kläder.

Skapa några unika lagkläder med tryck

Det är absolut inte svårt att skapa något som ingen annan har, det är bara några knapptryck på datorn och sedan vänta i cirka 14 dagar. Det kanske låter för bra för att vara sant men så är det inte utan det är vår vardag. Ni väljer vad ni vill designa och sedan väljer ni färg, typsnitt och vilka tryck som ska vara med. Sedan klickar ni bara på beställ knappen och så fixar vi resten.

lag kläder med eget tryck
Se priser och utbud

Så fort vi får in en beställning kommer vi höra av oss till er inom 24 timmar för att ni ska gå igenom beställningen en gång till så inget är fel eller saknas. När ni har godkänt beställningen kommer vi sätta igång med tryckningen direkt. Vi har valt att trycka allt själva för att det ska gå så fort som möjligt men också för att det ska vara smidigt för er ifall det är så att ni behöver komplettera med något vid ett senare skede.

Kvalitet och ett bra pris

Vår högsta prioritet är att ge er hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Det är just därför vi valt att trycka allt själva, vi vill självklart att våra kunder ska vara nöjda med det ni får hem men vi vill också att ni ska känna att ni kan lita på det vi lovar. Vi har själva testa kvaliteten på både lagkläderna och trycket för att vi ska kunna stå för det vi säger och vi lovar er att ni inte kommer kunna hitta lika bra kvalitet för samma pris som det vi erbjuder.

Det är superviktigt för oss att ni ska känna att ni är i rätt händer och det är därför vi har en lång erfarenhet av sport och allt som hör till, känner ni att det är något ni funderar över tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi mer än gärna till. Det finns mycket vi kan hjälpa er med och här är några av sakerna vi kan göra för er, hjälpa till att ta fram en design, hjälpa er att beställa fler lagkläder då vi sparar er design, namn och loggor. Vi kan även hjälpa er med rådgivning hur ni ska tänka för att få till det som ni vill.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)