Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Lagställ med tryck

Designa och köp lagställ med tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Lagställ med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya lagställ med tryck?

Det finns många sätt att binda samman ett bra lag. Många lag använder sig av sammarbetsövningar, teambuilding och mycket annat för att uppnå detta. Det finns dock en sak som många missar när de försöker skapa en bättre sammanhållning hos sitt lag och det är ett snyggt lagställ.

lagställ med eget tryck
Starta din design

Ett lagställ med tryck för hela laget

När alla i hela laget har samma lagställ med tryck skapas en känsla av samhörighet, att varje spelare har sin plats och passar in. Ett enda enkelt klädesplagg kan verkligen göra stor skillnad i ett lag och det kan få en märkbar effekt, både i matcher och på träningarna. Självklart kommer inte ett lagställ att göra ett dåligt lag till proffs men det är ett stort steg i rätt riktning. Sen tillkommer självklart en hel del träning också men den delen kan vi inte tyvärr hjälpa er med.

Samla laget och designa lagställ tillsammans

lagställ med tryck
Starta din design

Det finns inget som är lika roligt som att se ett lagställ växa fram tillsammans. Detta gäller både fotboll ställ, innebandy ställ eller andra lagtröjor.

Samla hela laget och kör teambuilding samtidigt som ni designar ett snyggt lagställ. Då kommer alla att kunna bli nöjda med designen eftersom alla får vara med och hjälpa till. I slutet sätter ni på ert lags logga för att verkligen framhäva att detta är ert lagställ och att ni är ett och samma lag. Detta är perfekt för att dra igång säsongen på rätt sätt.

Alla i laget kommer känna att de är en del av något när de kommer till första träningen och får sitt alldeles egna lagställ. Så det finns något mycket speciellt med att skapa fotbollsställ för ditt eget lag.

Samla in pengar eller söka sponsring

Samtidigt förstår vi att inte alla klubbar och lag har råd med ett eget lagställ. Det kostar pengar och hur mycket vi än vill ge ut våra lagställ gratis är det omöjligt. Det finns dock många sätt för din klubb eller ditt lag att samla in pengar. Ni kan till exempel samla in gamla saker att sälja, söka sponsring eller att alla bidrar med en liten summa pengar.

Det finns oändligt med sätt för att tjäna in pengar som ett lag och även denna övning kan öka er sammanhållning. Det enda som sätter gränserna för vad ni kan eller inte kan göra är er fantasi!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)