Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Lagtröjor med tryck

Designa och köp era nästa lagtröjor med eget tryck

5 stjärnor på Trustpilot
5 stjärnor på Facebook
Lagtröjor med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya lagtröjor med tryck till ert lag?

På Sportmonda har vi specialiserat oss på att leverera lagtröjor med tryck i alla storlekar till klubbar och lag. Vi anser att lagtröjan utgör en viktig del av lagets identitet och därför sätter vi en ära i att ge er möjlighet att skapa precis de lagtröjor som passar er bäst.

Lagtröjor med tryck

Joma Copa lagtröjor med tryck
Se priser och utbud

Vi använder flera olika tillverkare av lagtröjor och det är just därför som vi kan erbjuda ett stort antal olika modeller och grunddesigns. Utöver det kan ni själva välja ut vilket tryck ni vill ha på era fotboll matchtröjor och därmed sätta er personliga prägel på dem.

Vi har en rad olika standardmodeller vad avser storleken på nummer, namn och loggor. Samtidigt är vi medvetna om hur dessa normalt bör placeras, därmed kan ni vara säkra på ett snyggt och professionellt resultat utan att behöva sätta er in i hur stort numren normalt bör vara och hur de bör placeras. Har ni särskilda önskemål vad avser t.ex. större nummer eller namn än normalt så är det också något som låter sig göras.

Namn och nummer på era lagtröjor

Joma Flag lagtröjor med tryck
Se priser och utbud

När ni ska välja nummer och namn på era tröjor finns det stor valfrihet. Namn och nummer är inkluderade i priserna på alla våra lagtröjor och ni kan samtidigt välja det typsnitt som ni önskar.

För att göra detta möjligt har vi en rad standardtypsnitt som ni kan välja bland, vilket 95 % av våra kunder gör. De sista fem procenten väljer själva ut ett typsnitt och skickar den till oss på en fil. Det är alltså helt upp till er hur ni väljer att gå till väga.

Lagtröjor med klubb- eller sponsorlogga på

Utöver namn och nummer kan ni också lägga till andra tryck på era klubbkläder. Det vanligaste är att lägga till en klubblogga och t.ex. en sponsorlogga. Det händer också att laget istället för loggor väljer att få lagnamnet eller något annat upptryckt på tröjorna.

Möjligheterna är många, och som utgångspunkt finns det inga begränsningar när det gäller färger.

Lagtröjor till fotboll

Joma Combi lagtröjor med tryck
Se priser och utbud

Vi har sedan start helt klart levererat flest fotboll lagtröjor till olika fotbollslag. De första tröjorna vi levererade var också de avsedda för fotbollslag vilket gör att dessa ligger oss varmt om hjärtat.

Idag levererar vi dock tröjor till en mängd olika sporter, t.ex. handboll, innebandy och flaggfotboll. Kraven på kvalitet och utformning är desamma i alla idrotter, så vår stora erfarenhet med lagtröjor till fotboll kommer också väl till pass när vi tar fram tröjor till andra sporter.

Lagtröjor till både stora och små lag

Vi har på Sportmonda ingen minimistorlek när det gäller beställningar, så det är möjligt för både stora och små lag att utforma och köpa ert personliga set hos oss.

Vi anser att en snygg lagtröja är något som varje lag borde ha rätt till, och med vår prissättning och möjligheter försöker vi se till att det kommer ut flera snygga uppsättningar på svenska bollplaner.

Om du är intresserad så kan du titta närmare på vårt sortiment och priser genom att klicka på knappen nedtill:

Se priser och utbud

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)