Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Löparkläder med tryck

Köp Craft och andra välkända löparklädesmärken med din företagslogga på.

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Löparkläder med tryck

Vi har levererat tröjor till...

Exempel på löpartröjor

Letar du nya löparkläder med logotyp till ditt företag?

Då kan vi hjälpa till. Vårt sortiment erbjuder en mängd olika design och färgval till både herr och dam. Vi har levererat till många större företag i Sverige. Hos oss kan du själv välja om du vill ha företagsloggan på fram- eller baksidan. Du bestämmer också själv vilken tryckfärg du vill ha. Vi kan trycka i stort sett alla färger, och ska ditt tryck vara i en speciell Pantone-färg får du gärna kontakta oss så att vi kan hitta rätt lösning för dig.

designa och köp löparkläder
Se priser och utbud

Vi erbjuder både tryck i en färg (vilket är inkluderat i våra standardpriser) eller i flera färger mot ett tillägg per tröja. Du kan även välja att köpa till flera logotyper eller texter på tröjan. Det enda som begränsar hur mycket tryck du kan få på tröjorna är i regel dess fysiska storlek.

Löparkläder med eget tryck

För att skilja ut sig från mängden och skapa en varumärkesmedvetenhet väljer de flesta företag att få sina företagslogotyper tryckta på löparkläderna. Det är betydelsefullt. Mer än 200 000 löpare är exempelvis med i DHL-stafetten, så chansen att bli sedd är stor. Därför är det också många som experimenterar lite med sina färgval till lopp som detta. Vissa väljer att använda de mer “säkra” färgerna som t.ex. svart, marinblå eller grön, medan andra föredrar lite vildare färger som t.ex. neonorange eller neongul. Vanligtvis beror det dock på vilket typ av företag man är i, eftersom några lite större företag följer vissa varumärkesriktlinjer som de måste hålla sig till. Är du redo att beställa redan nu, hitta dina löparkläder här och skicka din logotyp till oss per mejl – snabbt och enkelt.

Löparjackor med eget tryck

Behöver du löparjackor kan vi även hjälpa till med det. Vi har löparjackor som både sitter löst och tajt på kroppen. Vi har för tillfället inte några synliga löparjackor på vår webbplats, men kan skicka prover till dig via mejl på begäran. Skulle en av dem fånga ditt intresse kan vi hantera beställningen över mejl och eventuellt skicka en som prov mot en deposition, så kan du prova att bära den fysiskt innan du köper den.

löparkläder med logotyp
Se priser och utbud

Löpartröjor till barn och ungdomar

På Sportmonda har du också möjlighet att beställa löparkläder med logotyp till barn och ungdomar. Vi har storlekar ända ned till 6XS på de flesta modeller. Alla våra löpartröjor är gjorda för en aktiv vardag – oavsett om det är för ett skollopp eller för lek på skolgården. Våra kläder kommer från kända märken som Fruit, Craft, Newline och Joma, vilka alla tillverkar funktionella kläder som sitter bekvämt och torkar snabbt. Som med alla andra aktiva kläder till barn blir de med tiden smutsiga. Kläder med tryck bör behandlas lite annorlunda jämfört med vanliga sportkläder. Tvätta alltid plagget på högst 30 grader och använd inte torktumlare. Om plagget luktar mycket på grund av svett eller mögel kan man använda Rodalon Sporttvätt, som finns på de flesta stormarknader.

Hur ska jag skicka vår företagslogotyp?

För att få bästa tryckningsresultat så ser vi helst att du skickar din företagslogotyp i “vektor” format. Det betyder i grund och botten att din logotyp kan skalas upp och ned i storlek, utan att den blir pixlad eller ser oskarp ut. Filformaten heter: .eps, .svg eller .pdf. Vanligtvis är det en marknadsavdelning eller en särskild designavdelning som hanterar filerna. I vissa fall kan vi även använda andra sorters format. Det kan t.ex. vara bildformat som .png eller .jpg. Om du bara har din logotyp i detta format tar vi helst emot det i så hög upplösning som möjligt.

Om du inte är säker på att din logotyp kan användas kan du skicka oss ett mejl. Vi kan snabbt avgöra om din logotyp lämpar sig för tryck.

Varför köpa löparkläder med tryck till sina anställda?

När man ger samma kläder till sina anställda ger det även en känsla av sammanhållning, vilket är viktigt i varje verksamhet. Det ger även en signal om att man sätter fokus på hälsa och välmående hos sina anställda. Löparkläderna kan också ses som en gåva eftersom inte ens anställda behöver investera i dyra löparkläder privat. Dessutom finns det även en synlighet samt varumärkeskännedom förknippat med detta. Speciellt till stora evenemang som DHL Stafett eller Allt för Damernas tjejlopp. Många använder även sina löparkläder privat hemma, vilket naturligtvis stärker varumärket om de anställda springer på populära vägar. Exempelvis löper många på rundorna runt vattnet inne i Köpenhamn, där många människor finns och blir exponerade för ens logotyp.

löparkläder till anställda
Se priser och utbud

Hur beställer vi löparkläder med logotyp hos er?

Vi har gjort det otroligt lätt att beställa löparkläder hos oss. Här finns ingen oöverskådlig tryckkatalog med konstiga modellnamn. Hos oss kan du via vår webbplats enkelt hitta den tröjfärg du vill ha och skicka in en förfrågan på tröjan. Vi skickar dig sedan ett erbjudande via mejl på den mängd tröjor du har valt.

Om du tycker att erbjudandet låter intressant ska du bara skicka din logotyp till oss. Vi gör sedan en grafisk skiss av plagget till dig. När vi har nått en överenskommelse sätter vi tröjorna i produktion och du kan förvänta dig att motta plaggen inom 14 dagar. Om du behöver kläderna snabbare får du gärna kontakta oss. Möjligen har vi den önskade modellen hemma och kan därmed leverera ännu snabbare. Betalning kan i övrigt ske genom normal banköverföring eller med kreditkort.

Goda råd när du beställer löparkläder med tryck

Det kan vara svårt att beställa kläder till andra. Man vill gärna att alla ska få exakt vad de önskar och att storleken man väljer varken är för liten eller för stor. Detta är ofta det största bekymret när folk beställer löparkläder med logotyp hos oss. Därför har vi försökt att möta detta så långt som möjligt. Vi erbjuder således företag att prova kläderna gratis innan slutbeställningen görs. Det enda vi kräver är en deposition motsvarande klädernas värde, vilket du självklart får tillbaka när vi återfår plaggen från dig.

Som företag kan man exempelvis beställa 3-4 storlekar av utvald löpartröja och låta den anställda prova den en efter en. På det sättet garanterar man att alla blir nöjda och får precis det de vill ha. Observera: Vi skickar inte din löpartröja med logotyp när du ska prova plagget.

Om tiden är knapp är dock ovanstående vanligtvis inte möjligt. I sådana situationer rekommenderar vi att man använder sig av vår storleksguide. I storleksguiden kan man t.ex. se en beskrivning av de olika passformerna, vilket berättar lite om hur plagget faller på kroppen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)