Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Matchkläder med tryck

Designa dina egna matchkläder med tryck i häftig design

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Matchkläder med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya matchkläder med tryck till ert lag?

Det finns mycket som behövs för att ditt lag ska kunna lyckas i en match. Självklart behöver ni träna en hel del men det finns också en del andra saker ni kommer att behöva. En av dessa saker är snygga matchkläder med tryck som kommer att öka er sammanhållning.

matchkläder med eget tryck
Starta din design

Mer än bara matchkläder med tryck

Många tror att det enda som bestämmer hur bra ett lag kan bli är hur mycket de tränar. Detta är så fel som det kan bli. Självklart är träning viktigt men det finns en saks om är mycket viktigare. Samarbete och sammanhållning. Ni är ett lag som måste samarbeta. Därför är det viktigt att ni känner er som ett lag, speciellt under en match. Det är därför egendesignade matchkläder kan göra en stor skillnad.

Matchkläderna kommer hjälpa spelarna att känna en samhörighet, att de är en del av samma lag med samma mål. Det finns en anledning till att alla professionella lag satsar mycket på att öka sammanhållningen i laget och även mindre lag har mycket att lära av detta. Ni kommer bara att lyckas om ni gör det tillsammans.

matchkläder med tryck
Starta din design

Samla pengar eller sök sponsring

Självklart är matchkläder inte gratis, speciellt inte om du vill designa dina egna. Det finns dock olika sätt för att alla lag ska ha råd med egna matchkläder. Ni kan till exempel sälja olika saker. Det går också att söka sponsring. Sen kan en del av medlemsavgifterna gå till nya matchkläder. Det kan kännas tufft att få ekonomin att gå ihop men det är inte omöjligt om du verkligen försöker.

Prata med laget om matchkläder

Vi ger dig möjlighet att designa dina helt egna matchkläder med tryck men det är inte du som är laget. För att få ut så mycket som möjligt av matchkläderna bör du prata med ditt lag. Diskutera hur alla vill att fotboll matchkläder ska se ut och designa tillsammans! Det är en riktigt häftig känsla att få se kläderna man själv har designat och sen få spela en match med dem. Självklart kommer inte alla tycka lika men då kan ni alltid rösta. Försök att involvera så många som möjligt från laget när du designar matchkläderna, resultatet kommer då att bli mycket bättre.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)