Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Personliga matchtröjor för lag

Designa och köp matchtröjor med eget tryck till ert lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Personliga matchtröjor för lag

Exempel från våra kunder

Behöver du nya matchtröjor till ert lag?

Matchtröjor med tryck till idrottslag är ett av de områden vi har specialiserat oss inom. Sportmonda är ett företag med stort fokus på kvalitet och service, och vårt mål är att alltid få fram den tröja som passar ert lag bäst.

Vår bakgrund och vårt uppdrag med försäljning av matchtröjor med tryck

Matchtröja från Craft med tryck
Starta din design

Sportmonda är ett ungt och energiskt företag. Vi började sälja sporttröjor med tryck under våren 2013 och har sedan dess byggt upp stor erfarenhet och kunnande runt matchtröjor till idrottslag. Samtidigt som vi har utökat vår erfarenhet och kunskap har vårt driv och vår ambition att vara de bästa ökat ännu mer.

Vi vill vara de bästa på marknaden när det gäller tillgänglighet, service och valfrihet. Vi menar att alla förtjänar ett häftigt matchställ som visar vilka de är.

Hos mera traditionella leverantörer av matchtröjor kan man ofta uppleva att processen är både besvärlig och dyr. Man kan även ofta uppleva att små och medelstora lag har begränsade valmöjligheter. Detta har vi själva upplevt när vi har utövat sport, och Sportmondas målsättning är därför att vara den leverantör som själva hade velat använda oss av när vi köpte in matchtröjor med tryck.

Hur är en bra matchtröja?

Från vår synpunkt är det flera faktorer som behövs för att man som lag ska få fram häftiga kläder och få värde för pengarna. Därför är det otroligt viktigt att välja en leverantör med stor kunskap inom området och en passion för sport.

Vi har valt att fokusera på tre kärnkriterier som vi har identifierat som de viktigaste:

Dessa tre kriterier var viktigast för oss när vi själva var kunder som letade efter matchtröjor. Hela vårt arbete med utvecklingen och test av nya produkter bygger därför på dessa kriterier och prioriteter.

Matchtröjor från Sportmonda är alltid i hög kvalitet

fotbollsmatchställ från Macron
Starta din design

Som redan nämnts är hög kvalitet än av de viktigaste kriterierna för oss i utvecklingen av matchtröjor till t.ex. fotboll matchtrojör. Nivån för vad vi betecknar som hög kvalitet höjs hela tiden i takt med att tekniken och kunskapen utvecklas.

Vi arbetar utifrån ett antal grundläggande faktorer som vi anser att spelartröjor och andra kläder alltid bör ta hänsyn till. När det gäller kvaliteten så har vi två olika perspektiv: dels så handlar kvalitet om att följa med i den tekniska utvecklingen när det gäller t.ex. att transportera bort svett från kroppen och luftcirkulation, och dels så handlar det om slitstyrka och hållbarhet.

När det gäller tekniken och materialet som används så går utvecklingen konstant framåt. Det som för bara 5-10 år sedan betraktades som tröjor av högsta kvalitet och som användes av professionella idrottsmän är idag standardutrustning hos många tillverkare. För oss är det därför viktigt att använda producenter som hör till de bästa och samtidigt hela tiden fortsätter att forska och utveckla sina produkter. Detta är en av orsakerna till att italienska Macron och spanska Joma för närvarande hör till våra favoritproducenter.

Slitstyrka är också en viktig del av tröjans kvalitet. Vi vet att idrottskläderna utsätts för stor belastning och slitage. Om en matchtröja ska hålla under mer än en säsong är det därför viktigt att det används material som inte bara ser bra ut men som också kan motstå kraftigt slitage och belastning i samband med idrottsutövandet. Detta gäller t.ex. för innebandy matchtrojör.

Matchtröjor med häftig design

Vi anser att man inte kan överdriva vikten av en bra design av matchtröjan. Det är absolut designen av tröjan som gör att man kan känna sig stolt och bekväm när man drar den över huvudet. För klubbkläder definierar vi designen som tvådelad: den grundläggande utformningen av kläderna samt val av tryck.

När den valda designen skall tryckas upp är det saker som färg, teckensnitt och placering på tröjan som står i centrum. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper gärna till genom att komma med förslag baserade på vår erfarenhet.

Matchtröja med tryck till bra pris

Craft matchtröja med tryck
Starta din design

Det sista kriteriet som vi anser bör vara uppfylld för en bra matchtröja är ett bra pris. Med ett bra pris menar vi inte nödvändigtvis att tröjan ska vara det billigaste alternativet, men det bör alltid finnas ett tydligt samband mellan utformning, kvalitet och pris när du designa egna matchtröjor.

Det är viktigt för oss att våra kunder upplever att de har fått bra kvalitet för pengarna . En stor del av vår omsättning kommer från återvändande kunder eller personer som blivit rekommenderade att vända sig till oss av tidigare kunder. För att få nöjda kunder är det därför mycket viktigt att det upplevs finnas ett tydligt samband mellan produktens kvalitet och pris.

Denna anledning är bl.a. orsak till att vi har valt bort några av de största märkena då vi som utgångspunkt anser att deras kvalitet inte är bättre än de tillverkare vi använder oss av idag. Priset på klubbtröjor från dessa stora märken ligger dock ofta betydligt högre än hos de tillverkare vi samarbetar med. Vi anser därför att man kan få betydligt bättre värde från pengarna med kläder från t.ex. Joma, Macron och ATMO.

Vi testar och utvärderar löpande själva alla matchtröjor

Utöver att ta del av de testresultat som vi får av tillverkarna så genomför vi också egna tester av alla matchtröjor som vi säljer. Dessa test genomförs på flera olika sätt och utförs av ett antal olika personer.

Vi försöker också att själva testa alla matchtröjor genom att t.ex. använda dem i samband med träning och annan fysisk aktivitet. På det sättet observerar vi på oss själva vilken kvalitet matchtröjan har samtidig som vi får feedback på utformningen. Detta är vårt sätt att tillse att vi aldrig säljer matchtröjor som vi inte själva hade velat spela i.

Vi samarbetar även tillsammans med flera klubbar som ser till att regelbundet dela sina erfarenheter med oss. På det sättet kan vi höra oss för direkt hos spelarna hur de ser på kvaliteten, passformen o.s.v. Samtidigt kan vi också över en längre period observera om slitstyrkan lever upp till våra förväntningar.

Starta din design

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)