Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Teamet bakom

Vi är sportnördar som anser att alla förtjänar att spela i ett häftigt matchställ.

Kontakt os

Sportmonda ApS
Engager 2-4
2605 Brøndby
info@sportmonda.se
+45 7071 5542

Följ oss på sociala medier:
Facebook

Press


Om Sportmonda

Sportmonda Showroom

Vi är ett ungt företag som primärt sysslar med försäljning av sporttröjor med tryck. Detta inkluderar bland annat försäljning av matchställ till fotbollsklubbar, löpartröjor till företag och spelartröjor till gymnasielag. Vi ville bekämpa alla tråkiga matchställ på danska sportbanor och startade vår mission på våren 2013.

Bakom Sportmonda står tre unga sport- och klädintresserade typer. Vi har räknat ut att vi tillsammans har utövat sport på allt ifrån hobby- till elitnivå under mer än 50 år. Främst så har vi utövat fotboll, flaggfotboll, handboll, löpning, cykling och golf. Vår passion kan därför beskrivas väldigt kortfattat: vi älskar sport! Det är bland annat de erfarenheter vi har gjort som idrottsutövare under åren som vi idag använder oss av när vi väljer ut nya produkter och design.

Vi är alla helt eniga om att det är häftigt att skilja ut sig som lag. Detta gäller både genom prestationen på banan men också genom lagets kläder som är en del av dess utstrålning. Dessa kan hjälpa till med att skicka en signal om seriositet och inte minst sammanhållning Vi anser att man bör vara glad och stolt när man trär sin lagtröja över huvudet, och det är dessa känslor vi strävar efter att skapa!

Sportmonda lager

Vi har bland annat följande målsättningar för vårt företag:

  • Göra häftiga sporttröjor med tryck åtkomliga för alla.
  • Ge idrottslag och företag möjlighet att uttrycka sin identitet genom en sporttröja.
  • Skapa stor flexibilitet vad avser design och inköpsprocess.

Vi önskar även att göra det lätt för alla att köpa vackra sporttröjor med individualiserat tryck av hög kvalitet.
Vi har tagit fram en rad olika standardmallar för tryck, men erbjuder oss t.ex. också att hjälpa de lag och företag som har särskilda önskemål eller idéer för designen. Vi vill att våra kunder ska uppleva att det är stor flexibilitet på alla punkter och är därför beredda att gå långt för att få fram en ultimat lösning, liksom det även alltid ska vara möjligt att beställda enskilda delar av ett set.

Vi vill kort sett fortsatt vara det första företaget man tänker på när man önskar häftiga och individualiserade fotbollsset, spelartröjor, löpartröjor med tryck eller andra sporttröjor med tryck.

Snygga produkter av hög kvalitet

Våra produkter har primärt valts ut utifrån 3 kriterier:

  • Hög kvalitet
  • Snygg design
  • Bra priser

Vi kompromissar aldrig med den höga kvaliteten. Vi testar därför alla våra produkter löpande och säljer endast sådana som vi själva skulle kunna tänka oss att använda. Vi sörjer för att löpande utvidga vårt leverantörsnätverk om vi imponeras av den kvalitet och design som en ny leverantör erbjuder. Vi undersöker därför hela tiden marknaden på jakt efter nya och spännande produkter. För oss är det också viktigt att det finns ett tydligt samband mellan kvalitet och pris på våra produkter. Hos oss betalar man för en häftig produkt i bra kvalitet och inte bara för ett speciellt märke.

Vi tänker inte bara på sport

Vi tillbringar huvuddelen av vår vakna tid med att tänka på sport och snygga lagtröjor, men har även tid att ägna miljön en tanke.

Vi är mycket medvetna om hur vi som företag kan vara med om att påverka miljön. Vi har därför bl.a. valt att uteslutande använda oss av dansktillverkade och FSC-certifierade plastkassar vilket innebär att de främst är tillverkade av återanvänt material.

Miljövänlig förpackningar

Därutöver har också valt att ta del av initiativet ”CO2-netural hemsida”. Genom detta stödjer vi initiativ som bidrar till att minska CO2-halten över hela världen, bl.a. genom utvecklingen av gröna energikällor och bevarande av regnskogen.

Nordens främsta leverantör av sporttröjor med tryck

Fotbollsset från Sportmonda
Vi är ambitiösa på alla punkter, både när det gäller de enskilda produkterna som vi säljer samt även vår egen framtid. Vi har följande vision: vi vill vara den främsta leverantören för företag och mindre idrottslag i Norden när det gäller matchställ, sporttröjor och tillbehör med tryck.

Detta vill vi åstadkomma genom vår mission: våra kunder skall imponeras av vår höga kvalitet och tillmötesgående service. Vårt mål är att kunden alltid ska uppleva en hög kvalitet och att man får valuta för pengarna. Vi skall alltid sträva efter att ge kunden möjlighet att hitta precis den sporttröja som representerar honom på bäst sätt.

Vi säljer till hela Europa

Idag levererar vi kläder till hela Europa (och ibland till länder utanför Europa). Våra öppningar har ägt rum i följande ordning:

Vi säljer också till resten av Europa via Sportmonda.com.

Kontakta oss – vi är glada över att höra från dig

Vi vill gärna höra från er. Det kan t.ex. gälla:

  • Om ni är redo att göra en beställning.
  • Om ni vill ha hjälp med design eller andra val.
  • Om ni har frågor angående någon av våra produkter.
  • Om ni har mer allmän feedback eller frågor.

Ni kan skicka e-post till info@sportmonda.se – vi kommer att svara dig inom 8 timmar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)