Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Skapa fotbollsställ med tryck

Skapa dina egna fotbollsställ med eget namn och nummer

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Skapa fotbollsställ med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du göra dina egna fotbollströjor?

Det är många saker som spelar in när du ska skapa dina egna fotbollsställ med eget namn och nummer. Först och främst måste du naturligtvis komma på vilka färger som är vettiga. De flesta lag har några bestämda färgkombinationer de måste följa utifrån vilken klubb de är förknippade med. Om så inte är fallet är det naturligtvis fritt att välja från hela färgskalan. Utifrån vår interna statistik kan vi se att de vanligaste grundfärgerna som används till fotbollströjor är antingen rött eller blått, men svart och vitt har också börjat dyka upp på senare tid.

Hos Sportmonda erbjuder vi dig att skapa ditt eget fotbollsställ utifrån viss förutbestämd grunddesign. Längre ned kan du hitta en skiss av ett typiskt lagplagg som har beställts från oss. Man kan naturligtvis själv välja om man vill ha klubblogotyp, sponsor och vilket typsnitt man vill ha på plagget.

Skapa dina egna fotbollsställ med tryck
Se priser och utbud

Det finns många olika färger av ovanstående modell, så önskar man t.ex. ovanstående tröja i en annan färg kan man se alternativen i vår lagklädesdesign.

Gör dina egna fotbollsställ med namn och nummer

När du skapat ditt eget fotbollsställ hos oss kan du själv bestämma vilka namn och nummer du vill ha på tröjorna. Vi har en maxgräns på 13 tecken vid namn, vilket garanterar att hela namnet får plats på tröjan. Med numren ser vi helst att man håller sig mellan 1-99, även om vi dock har tryckt tröjor med t.ex. 007 - det kräver emellertid att vi gör storleken på skriften lite mindre. Vi rekommenderar inte att man använder bokstäver som nummer då de flesta turneringar inte godkänner detta.

fotbollsstall med namn och nummer
Se priser och utbud

Skapa ditt eget fotbollsställ och få din egen klubblogotyp på

Det ser helt enkelt bättre ut när ens tröjor har en klubblogotyp. Hos oss kan du själv välja om du vill ha klubblogotypen på ditt fotbollsställ. Vi erbjuder gratis klubblogotyp i en färg - på alla våra matchställ. En klubblogotyp i flera färger kostar extra men ser självfallet mer professionellt ut. Om du inte har någon klubblogotyp, men gärna vill skapa en, kan man på diverse frilansplattformar som upwork.com eller fiverr.com hitta några grafiker som kan hjälpa. Se dock till att få logotypen i antingen .eps, .svg eller som .ai fil. Det ger helt klart det bästa resultatet när logotypen ska tryckas.

Få sponsorlogotyp på dina fotbollströjor

Känner man inte någon i sin omgivningskrets som kan ge bidrag till ens fotbollströjor kan det vara svårt att hitta medel till att finansiera sina lagkläder. Därför har vi gjort en guide till hur du kan hitta en sponsor till din nästa uppsättning av lagkläder, vilket vi kallar öka Söka sponsring till ditt idrottslag. Guiden går bland annat in på hur du ska söka i ditt nätverk, hos fonder eller genom användning av crowdfunding. Har du redan hittat en sponsor till dina tröjor ska du enbart få tag i deras logotyp i vektorformat, vilket lämpar sig bäst för tryck.

Sponsorlogotyp på dina fotbollsstall
Se priser och utbud

Tryck och rabatter

Vi erbjuder tryck i antingen en eller flera färger. Vid flera färger stiger priset en aning eftersom det kräver extraarbete, men resultatet blir klart snyggast. Om du vill få ned priset något kan du också använda dig av vår Sportmonda rabattsystem. Vi erbjuder 10 % rabatt om du spelar med vår logotyp på tröjan och ytterligare 10 % om du beställer mer än 20 set. Bägge rabatterna kan alltså kombineras till en total rabatt på hela 20 %.

Skapa dina egna fotbollsställ i märket Joma

Vi har ett antal olika märken på Sportmonda. Ett av dem är Joma, ett spanskt varumärke som grundades 1965. Med deras mer än 50 års erfarenhet har de bra koll på vad som behövs för att göra bra fotbollströjor och andra sorters sportkläder. I början av 60-talet sålde Joma först skor, med vilket de var mycket framgångsrika, och valde därefter att gå in på fotbollsmarknaden.

Här har de varit under många år och under flera premier league, la liga och serier som klubbar idag spelar i deras tröjor. Många anser inte Joma vara i nivå med Nike och Adidas, men faktiskt är det exakt samma material och ofta samma design de använder. Det enda som skiljer åt är faktiskt märket.

Gör dina egna fotbollsställ i märket ATMO

ATMO är ett danskt varumärke med rötter i Köpenhamn. Varumärket grundades 2014 och har sedan dess haft god framgång med deras första modell “ATMO Pallas”. Uppsättningen kommer i 3 olika grundfärger: Röd, Blå och Marinblå. Plaggen är i 100 % polyester och har bland annat använts av ett all-star lag från fotbollsappen Tonsser.

Fotbollsställ med tryck till företagsfotboll

Om det är du som ska ombesörja fotbollströjor till nästa företagsturnering kan vi lätt hjälpa till. Vi har levererat till många av de största företagen i Sverige och har hjälpt till med både snabba beställningar och speciella önskemål vad gäller tryck. Skicka bara din företagslogotyp så tar vi en titt på om den kan användas till tryck på våra tröjor.

fotbollsställ till företagsfotboll
Se priser och utbud

Behöver du hjälp med att skapa dina nya fotbollsställ?

Alla våra anställda har på ett eller annat sätt ägnat sig åt sport. Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av att ha utövat sport på alla olika slags nivåer. Därför vet vi också exempelvis vad fotbollsspelare lägger vikt på när de ska välja en ny uppsättning spelarkläder till sitt lag. Vi kan hjälpa till med allt från design till tryck och ger gärna vår åsikt om vilken kombination som kan vara cool till just ditt lag.

I vår designer för lagkläder har vi själva handplockat de bästa kombinationerna till alla uppsättningar så att du kan vara säker på att du får bra lagkläder. Det innebär att om du till exempel har valt en blå tröja kan du inte välja gröna shorts till detta, eftersom det rent visuellt inte är två färger som passar bra ihop. Skulle du mot förmodan önska exakt den kombinationen, skriv gärna till oss. All design i vår designer är handplockad från olika tillverkare. Vi har själva tagit på oss tröjan och känt efter hur kvalitén är. Därför kan du vara säker på att dina nya fotbollsställ kommer leva upp till dina förväntningar.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)