Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Spelartröjor med tryck till lag

Designa dina egna spelartröjor med tryck på bara 5 minuter

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Spelartröjor med tryck till lag

Exempel från våra kunder

Behöver ni nya spelartröjor med tryck till ert lag?

Är det dags att köpa in snygga och egendesignade spelartröjor? Då ska ni kika in vårt utbud av snygga och unika grund designer som ni kan göra om så tröjorna ser ut precis som ni vill.

designa spelartröjor med eget tryck
Se priser och utbud

Många olika design

Vi på Sportmonda har ett stort utbud av färger, typsnitt och placeringar av olika tryck så ni kan få en tröja som passar just er vision. Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att designa snygga spelartröjor och det är därför vi har valt att göra ett stort utbud av olika grund designade tröjor för att ni lätt ska se vilka som faller er i smaken och för att grundarbetet redan är klart.

Det ni behöver göra är att få tröjorna att passa er vision med färger, typsnitt och lägga till de loggor ni vill ha.

Unika spelartröjor som passar alla spelare

Visst är det snyggt när alla spelare i samma lag har matchande kläder? Det är därför vi vill ge just er chansen att designa tröjor som ni blir nöjda med. Vi vill att ni ska skapa något unikt och tanken med vår design sida är att det ska vara enkelt att kunna sätta ihop olika färger och matcha det med snygga typsnitt.

spelartröjor med tryck
Se priser och utbud

Ni ska kunna kombinera detta så mycket ni vill för att få fram just er tröja. Vi har inget minimum för hur några saker ni måste lägga till på tröjorna, tycker ni att det är snyggast med bara en färg och ert namn på så kör på det eller vill ni att hela tröjan ska vara fylld med loggor och snygga tryck går det också mycket bra.

Kvalitet och service

Under tiden som ni designar era tröjor kommer ni hela tiden se hur mycket det kommer att kosta och när ni lägger beställningen kommer vi höra av oss till er inom 24 timmar så ni får godkänna beställningen om ni är nöjda eller om ni missat något som ska vara med på tröjorna. När ni godkänt beställningen sätter vi igång med tryckningen på en gång så ni kan få era tröjor levererade inom 14 dagar. Vår högsta prioritet är att ge dig hög kvalitet, bra priser, snygg design och en god service. Därför har vi själva testat spelartröjorna och kvaliteten på trycket för att vi ska kunna garantera att ni får tröjor av hög kvalitet.

För att vi ska kunna hålla denna kvalitet som vi lovar har vi valt att själva trycka alla beställningar som vi får in. Detta är för att det ska gå så fort som möjligt men också för att vi ska kunna garantera högsta service om det är så att ni behöver komplettera med något som ni missade när ni lade beställningen eller om något blivit fel. Vi har valt att endast samarbeta med några få företag för att vi ska kunna hålla det som vi lovat. Därför har vi höga krav på de företag som vi arbetar med och tack vare detta kan vi garantera att ni som kund kommer bli nöjda med er beställning hos oss.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)