Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Spelartröjor - designa och köp era nästa spelartröjor med eget tryck

Är ni på jakt efter nya spelartröjor till ert lag eller förening? I så fall så gör er själva tjänsten att ta en titt på vårt utbud av spelartröjor och andra tröjor med tryck. Kvalitet och design är på topp och vi har alltid konkurrenskraftiga priser.

Spelartröjor med tryck

Joma Flag spelartröjor med tryck
Se priser och utbud

Gemensamma spelartröjor med tryck är utan tvekan något som kan ge ett idrottslag en känsla av samhörighet och stolthet. Om det samtidigt är spelartröjor i hög kvalitet och snygg design så blir effekten desto större. Detta är en av de största anledningarna till vår motivation och ambition om att leverera snygga spelartröjor av hög kvalitet i alla storlekar.

På spelartröjor till fotboll, handboll och andra idrotter är trycket en viktig del. Vi erbjuder därför stor valfrihet när det gäller trycket samtidigt som vi mycket gärna bistår med hjälp och råd om du t.ex. vill vara säker på att storleken på trycket ligger inom ramen för vad som anses normalt.

Spelartröjor till fotboll

Vi började ursprungligen med att göra spelartröjor till fotboll. Därför har dessa en speciell plats i våra hjärtan.

Vi har också alla själva spelat fotboll och på det sättet hade vi redan från stort en stor insikt och kunskap kring de förväntningar man som spelare har på spelartröjor. Vi har dock med tiden insett att många av förväntningarna på kvalitet, design och tryck är desamma i en rad olika idrotter.

Spelartröjor till handboll

Joma Crew II spelartröjor med tryck
Se priser och utbud

När det gäller spelartröjor till handboll så är vår erfarenhet att det råder stort fokus på hållbarhet då det ofta slits i tröjorna. Våra kvalitetstest av tyget innebär därför också att vi har möjlighet att tillse att detta kriterium respekteras.

För de flesta andra aspekter är förväntningen på spelartröjor till handboll desamma som de som gäller för de som används inom fotbollen.

Billiga spelartröjor

Vi erbjuder spelartröjor med tryck i en rad olika priskategorier, så det är därmed även möjligt att hitta billiga spelartröjor hos oss. Det är dock viktigt att understryka att vi inte kompromissar med tygets kvalitet.

Därmed kan det inte uteslutas att ni kan hitta billigare spelartröjor hos vissa andra leverantörer. I gengäld kan vi dock garantera att ni får bra valuta för pengarna om ni väljer ett par billiga spelartröjor hos oss.

Utvalda tillverkare av spelartröjor

Vi har handplockat alla leverantörer som vi idag använder oss av till vårt sortiment. Detta har primärt skett utifrån tre grundläggande kriterier: hög kvalitet, snygg design och bra pris.

Spelartröjor från Joma

Spanska Joma är ett av de varumärken som vi har valt ut. Hos Joma hittar man ett brett sortiment av spelartröjor, träningsset och tillbehör.

Kvaliteten och designen är på topp hos Joma och idag ser man många lag i de bästa europeiska ligorna använda spelartröjor från Joma.

Spelartröjor från ATMO

Vi har valt att inkludera det nya danska sportsmärket ATMO i vårt sortiment. Detta beror främst på att vi ser en stor potential i detta nya varumärke.

ATMO har stort fokus på kvalitet och design – och i samband med att deras utbud växer kommer vi att kunna erbjuda design och modeller som man inte ser hos andra tillverkare på marknaden.

Spelartröjor från Macron

Macron Rigel spelartröjor med tryck
Se priser och utbud

Ett tredje exempel på våra utvalda märken är italienska Macron.

Macron var ett av de första märkena vi startade med och vi har fortsatt det goda samarbetet sedan dess. Macron garanterar spelartröjor av högsta kvalitet på marknaden och priserna ligger likväl under de dyraste märkena.

Det är därför helt klart värt att kasta ett öga på de snygga uppsättningarna från Macron när ni kikar närmare på vårt stora utbud.

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)