Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sportkläder med tryck

Designa sportkläder med tryck till ditt eget lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Sportkläder med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya sportkläder med tryck?

Vi är experter på att leverera i stort sett alla sorters sporttröjor med tryck. Detta gäller såväl sporttröjor till små fotbollsklubbar, innebandykläder till mellanstora lag, idrottskläder med tryk till några av de största företagen i landet och gaming kläder.

Vi står själva för alla delar av processen och säljer några av de bästa märkena som finns på marknaden. Vi garanterar därför alltid bästa kvalité till kanske de bästa priserna i Sverige.

Joma sportkläder
Starta din design

Designa sportkläder med för alla nivåer

Det finns många olika sportgrenar – och de flesta kan spelas på allt från elitnivå till trivselnivå med goda vänner. På alla nivåer är det dock så, i våra ögon, superviktigt att se bra ut som lag, eftersom detta skapar sammanhållning och kämparanda. Man kan skilja ut sig lite extra från mängden genom att t.ex. ha snygga loggor eller speciella texter tryckt på dina klubbkläder med tryck.

Hos Sportmonda erbjuder vi ett stort sortiment av sportkläder, och vi ser alltid till att erbjuda god kvalité till rimliga priser. Föredrar man mest enfärgade sportkläder eller ska det slösas lite med färgerna är det bara att välja mellan en av våra många modeller och de olika detaljerna. Vi erbjuder de flesta sportkläderna i storlekar från 6XS till 3XL (några modeller finns både som mindre och större). Du kan samtidigt skilja mellan storlekarna på över- och underdelen, om du önskar detta.

Vi använder oss av en rad olika producenter - och erbjuder t.ex. ett stort urval av modeller från Joma och Macron, eftersom dessa generellt håller hög kvalité och snygg design.

Stort urval i din färg

Vet du redan att din klubb eller lag ska spela i bestämda färger? Då finns det fortfarande många alternativ. Om dina färger exempelvis är blå och vit kan vi erbjuda många olika designer.

Vi har set med tunna ränder och tjocka ränder på tvären. Set med detaljer på ärmarna eller färgkombinationer på bröstet. Klubbtröjor med tryck kan också ha tjocka eller tunna lodräta ränder eller färgkombinationer i små fyrkanter. Vi erbjuder naturligtvis även enkla och enfärgade spelartröjor.

Nedan kan du få en idé om vårt stora urval genom att enbart titta på 2 färger (blått och vitt) - shortsen kan alltid väljas i andra färger:

Macron sportkläder med tryck
Starta din design

Lätt att beställa tryck på dina sportkläder

När man köper sportkläder med tryck hos Sportmonda är standardtryck med i priset, d.v.s. följande är redan inräknat:

När du har bestämt dig för vilken modell och färg du vill ha på ditt sportplagg måste trycket väljas. Här har vi byggt upp en intuitiv meny som guidar dig genom de olika valen. Du kan t.ex. välja mellan 5 olika typsnitt och flera olika färger till trycket:

Färgerna som erbjuds beror på färgvalet på tröjorna, här är ett exempel på några av de färger du kan välja mellan:

Den lilla klubblogotypen på bröstet kan lätt ha flera färger, men till ett tillägg. Klubblogotypen placeras på vänstra sidan av bröstet på lagkläder och har normalt en storlek på ca 7,5 cm på bredden, om du inte önskar något annat.

Därutöver erbjuder vi även tryck av sponsorer på dina sportkläder. Vi kan trycka exakt vad din sponsor vill ha – du behöver bara skicka oss sponsorloggan. Vi kan använda flera olika filtyper, men resultatet blir oftast bäst med loggor i vektorformat (t.ex. .svg, .eps eller .ai). Sponsorlogotyperna kan också tryckas i en eller flera färger. Om du inte själv har en sponsor har du möjligheten att välja Sportmonda som sponsor och får därmed 10 % rabatt på din beställning.

Craft Sportkläder
Starta din design

Sportkläder med eget tryck till företaget

Idag är det stort fokus på motion och deltagande i olika hälsoaktiviteter. Många företag har blivit bra på att motivera sina anställda genom att erbjuda dem hälsosamma varor, och ibland är sportkläder en av dessa varor. I detta fall är det meningsfullt för företagen att få tryck på sportplaggen, så att man utnyttjar möjligheten för exponering och skapar en känsla av sammanhållning hos medarbetarna.

Hos Sportmonda kan man göra något extra utav sina sportkläder. Vi erbjuder sportkläder i hög kvalité i många härliga färger - samt obegränsat med tryck. Vi sätter en ära i att våra sportkläder med tryck gör dig bekväm och redo att utöva din sport.

Även om det finns olika tävlingar som företag köper sportkläder till, upplever vi också att flera börjar att ha exempelvis fotbollslag, handbollslag eller cykelteam.

När det gäller fotboll väljer många företagslag att delta i fotbollsturneringar. Det finns även många andra alternativ, men här kan man i vart fall få en massa trevliga upplevelser genom att t.ex. möta konkurrenter, leverantörer eller kunder.

Frågor om sportkläder med tryck

Har du några frågor rörande kvalité, valmöjligheter eller något annat, skicka bara ett mejl till oss på adress: info@sportmonda.se.

Vi är redo att besvara dina frågor eller att hjälpa till med förslag på din design.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)