Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sporttröjor med tryck

Designa sporttröjor med tryck till ditt eget lag

5-stjärnigt omdöme
5 stjärnor på Facebook
Sporttröjor med tryck

Exempel från våra kunder

Behöver du nya sporttröjor med tryck till ditt lag?

Det är något speciellt med att ha matchande tröjor i ett lag, vi på Sportmonda är specialiserade på att ge er tröjor som är av hög kvalitet och unika utseenden. Det är mycket enkelt att designa något helt eget som är exakt i er smak.

Sporttröjor med eget tryck
Se priser och utbud

På vår design sida kan ni enkelt designa tröjor för just ert lag, ni kan välja snygga färger, unika typsnitt och lägga till exakt alla loggor och sponsorer. Vi har ett stort utbud av snygga grund designer som det bara är att ändra om så de matchar just er vision. Det går att forma sporttröjorna så alla spelare i laget är nöjda, vi har storlekar så det passar alla i laget. Vi har storlekar från 6XS till 3XL så alla spelare ska ha en tröja som sitter som en smäck. Vi vill självklart att alla våra kunder ska vara nöjda och det är därför vi har testat kvaliteten på både sporttröjorna och trycket.

Service och rådgivning

Vi jobbar stenhårt för att ni som kunder ska bli nöjda med det som ni får men vi vill även att ni ska känna er väl omhändertagna och det är just därför vi trycker allt själva. Då är det mycket enkelt för oss att veta vad som händer i processen med era kläder och det är viktigt för oss att ni snabbt får era kläder.

Sporttröjor med eget tryck
Se priser och utbud

Vi jobbar hårt för att ni ska ha era kläder vid dörren redan inom 14 dagar efter ni har lagt beställningen. Om det är så att ni behöver beställa fler tröjor vid ett senare skede är det inga problem då vi sparar era designer och all info vi behöver för att snabbt kunna hjälpa er. Är det så att ni inte riktigt får ihop en design som ni är nöjda med var inte blyga att höra av er till oss, vi hjälper gärna till med att ta fram förslag på designer som vi tror kommer passa era visioner.

Det finns hur många möjligheter som helst i samband med sporttröjor med tryck

Det finns så många olika sätt ni kan designa just er sportkläder med tryck och vi kan lova en sak, det kommer inte finnas någon som har en exakt likadan tröja som ni. Det är superenkelt att skapa en tröja som ni kommer gilla, ni kan välja allt från färg på tröjan till vilket typsnitt som trycket ska vara i. Lägg till era sponsorers loggor på sporttröjorna och kör på någon annorlunda färg på era namn. Varför inte skriva era namn i ett unikt typsnitt eller välj att lägga till vår logga på era tröjor och få er beställning för halva priset.

Ni förstår det finns hur många möjligheter som helst och det är bara er fantasi som sätter stopp för hur er tröja ska se ut. För att kort sammanfatta varför ni ska välja att designa era tröjor hos oss väljer vi att säga så här, ni får snygga och unika tröjor till ett rimligt pris och av hög kvalitet. Kläderna kommer finnas hos er inom 14 dagar och ni kommer garanterat göra era motståndare avundsjuka på era tröjor.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)